Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad vec pisete tih 5 poena,napisite i ono sto nije valjalo...samo 1 skok,i dvije izgubljene lopte....sreca pa su imali veliku razliku kad je ulazio,lik se pogubi ko fata u merkatoru
5 poena? Jes hin razvalio...
@@oooOOOooo ma u fudbalu nako, mozemo igrat sa svima, al jado jadni, sto je najgore u kosarci i jesmo vodeca sila u regionu.. ovo sto tele radi u nba (je lose) nema puno veze s tim.. vidimo se na parketu buraz
Osim fudbalske vidim postali sete i vodeca kosarkaska sila u regionu... e pa Bosnjaci...bravo lol
messi zabije vise golova nego svi srbi i hrvati poena i skokova zajedno u nba ligi
maltene da messi da vise golova po utakmici
ljudi, pustite momka nek igra...ne forsirajte glupim clancima...postigo ovo postigo ono...jos uvjek se privikava i lose igra...ima jos par mjeseci da se privikne ili vrati kuci!
sam ih je dobio...
Uz ocajan postotak suta niste napomenuli
decko ti se drogiras -.-
Najbolji igrac sa Balkana a najvjervatnije i u evropi trenutno! Da mu dadnu sansu, imo bi preo 20 pojena i 13 skokova ali trener nece!
Bravo Mirza majstore...samo šibaj!