Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lopte ne idu na Juku uopste, i on se isfrustrira. Medjutim, svi koji su gledali vidjeli su iako je starter, Juka se ponasa nonsalantno, lijeno, ne grize vise na kos. Ako ne ide sut ili ga udvajaju, onda on bi trebao da ima 10+ skokova po tekmi, da ne prvi greske. Trejd bi mozda bio dobar izbor. Mirza, steta samo sto od pocetka karijere nije naucio odbranu da igra
Ne idu lopte ni na Juku ni na Mirzu,sve sami moraju uraditi da bi dali nesto poena,to ti je tako i tako ce ostati,jebu ih treneri i igraci.
Juka se ocito ne treudi previse, ocekuje trejd, jer ima ogromne probleme sa trenerom retardom, koji ga za sjajne igre u predsezoni i na pocetku sezone nagradjuje sve manjom minutazom. Na svakoga bi to uticalo: vracas se punih osam mjeseci nakon teske operacije, treniras ko konj ljeti kada drugi hlade jaja u Jadranu, odigras sjajne kvalifikacije za EP, odigras sjajan pocetak sa Nuggetsima, a onda te trener-retard prikuje za,klupu?!
Teletovicu skupi te naše košarkaše i riješite problem KK Bosna, to je za vas smiješno... koji milijoncić...
Koji je Mirzin dug prema KK Bosna? Nije pomagao ni Slobodi, kada je bila u istom problemu, a u Slobodi je stasao. Neka pomažu Marković, Firić, Alihodžić, Bečiragić, Tanjević, Radovanović, Mirković, Konaković, Bukva 1 i 2, Halimić, Mutapčić, Prodanović, Terzić, Lerić, Parežanin, Wiliams... Svi oni po 1000 KM, i riješiće problem
I Mirza i Juka su profesionalni igraci,igraju u najjacoj kosarkaskoj ligi..Ali sta ces,nekada ide,nekada ne ide..moramo se pomiriti.Samo naprijed decki!!!
Ma ima on dovoljno poena igrao on dobro nije on džabe u nba ligi
Ma ima on dovoljno poena igrao on dobro nije on džabe u nba ligi