Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi se da je svaka riječ iz srca,osjeti se to,hvala Mirza,znamo mi da ti daješ sve od sebe za repku...
mirza je kralj i uvijek ce za nas biti onaj koji je pogađao s parkingaaaaaaaaaaa :)
bice igre, samo se ti skroz oporavi
Momak je extra... vrhunski sportista, vjerodostojan ambasador svoje zemlje! Hodajući dokaz koliko ova divna zemlja ima potencijala. Nema potrebe da nam se pravda što neće igrati na Euru... nek sjašu. Nikome on nije ništa dužan...čak se nekad i divim ovim momcima koji uspiju vani , pa se trude koliko toliko da imi osjetimo njihov uspijeh... ko je to ovdje njega nešto zadužio? Hvala kako god , i ostani nam u zdravlju !
Po čemu si ti zaključio da je papak ?
Ne možes ljude prozivati papcima samo zato što ne urade ono što ti od njih želiš. Papak je nešto drugo,... ...to što ti navodiš kao razlog vjeruj da nije valjano. Konkretno , možeš ga nazvati šup**m za to, al smatram da mu ni to ne odgovora.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nema se Mirza šta kome pravdati, niti dokazivati. Da su svi k'o Mirza, bilo bi i medalja. Ne daj se, kralju!!!
Za nurkica i teletovica, obojica ste nekompetenti sto se tice poslodavaca i nastupa u reprezentaciji. Momci mogu samo reci steta.:-( a o dzedovicu necu nista reci :''-(""" suze teku.
Sjest pa plakat
Mirza, samo čuvaj zdravlje! I da si igrao bilo bi-ne može trčat, bla,blaaa, sve stručnjaci.
Seljacima nikad ugodit. Momak je legenda bio i ostao a vama koji ga pljujete ne treba ni da se opravdava kad ga unaprijed osuđujete.
''Mirza Teletović neće nastupiti za reprezentaciju BiH na ovogodišnjem Eurobasketu jer, kako je danas potvrdio, to je su iz Phoenix Sunsa tražili od njega.'' - Pametnom dosta
Mirzi nista ne zamjeram, samo izdajnicima Djedovicu i Nurkicu.
Mirza druže, ne pravdaj se, nemaš potrebe. Raja zna!
Bmk.
prosjecan kosarkas
Ko i ti, bezbeli.
jako mi je zao sto neces biti na Eurobasketu ali rijec kapitena se postuje, strasan si igrac uvijek bio, i nadam se da ces se dobro pripremit za novu sezonu u NBA ligi
Cini mi se da bojkotuju savez, ovak je isto bilo i u socceru kao i rukometu..nesto je truhlo u ovim repkama.
svako dobro Mirza, bit će još prilike, najvažnije je zdravlje
Tačno.
Ja vjerujem da nisi mogao Mirza i da je ovo pravim razlog, ali isto tako vjerujem da se nesto veliko dogadja u reprezentaciji, tacnije u savezu, pogotovo otkako je Konakovic umjesao prste, tako je na isti nacin unistio i KK Bosnu