Nastavak kvalifikacija za EP
4
Teletović i društvo na teškom ispitu u Gruziji
Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima li neki urednik da kaže, a novinar da uradi analizu naše pozicije ako izgubimo ovu utakmicu, kao što se najavljuje. Šta ako budemo sa pet pobjeda i treći? Šta je sa ostalim grupama i koje su to dvije reprezentacije koje su vjerovatno najbolje trećeplasirane. Učinite nešto. Znate biti superaktuelni, ali pozabavite se i ovakvim analizama.
ako je prpa protiv Gruzije, koji đavo uopšte idete na prvenstvo da igrate protiv spanije, srbije i grcke ?
Popusili ga Gruzijci :))
Jel moguce da covjek visok 222 cm, igra za reprezentaciju, a apsolutni je balvan. Bolje da smo posadili bor pod kosem korisniji bi bio od Sinanovica.
Eeeeeee moj Djedo!! :-((
su Sinanović i Džedović klocine da nema dalje!
danas igram keca na gruziju onako navijacki
@bolo sto si ti pametan @Muha Odakle ti da ce Srbija igrati na Eurobasketu?
cuj tezak ispit a igraju protiv gruzije, koja je inace velesila u kosarci. hebote sta bi ste pisali da igraju protiv spanije.
Iz utakmice u utakmicu se manje-više ponavljaju iste pogreške. Sinanović vrlo brzo stekne 3,4 faula, pa ode na klupu. Đedović ne može da pogodi koš (zicer) sa polu-distance, a za 3 poena da ne pričam. Kikanović zna šutati iz igre (popravlja procenat šuta), a sa slobodnih bacanja ne može ništa da pogodi. Teletović previše ispucava lopte, potrošiti 20 lopti da bi pogodio 3-4 trojke i nije neki učinak. Zna se desiti da šuta sa 9 metara ponekad, što mi je ravno ludilu. Najsvjetlija tačka dosadađnjih kvalifikacija je naturalizovani amerikanac Zach, koji većinu stvari dobro radi. Ponekad se zna zanijeti pomalo, ali Bože moj, ljudski je griješiti. Uglavnom, Aco Petrović bi se definitivno trebao pozabaviti ovim pitanjima, svakog pojedinca da malo popravi, jer ukoliko se greške ove budu ponavljale, na Evropskom nemamo šta očekivati.
Ako nisu u stanju pobijediti Gruziju u gostima, onda i nezasluzuju da idu na Evropsko prvenstvo. To je sasvim jasno.
Trebali ste samo jos napisati udijelite sadaku nasem timu!
ne kukajte nego podržite momke. jedna srbije se najvjerovatnije neće ni plasirat na evropsko a vi napadate ove momke koji se bore za svoju zemlju.
ovi nasi fudbaleri, kosarkasi, rukometasi,odbojkasi ne mogu da se kvalifikuju na neko takmicenje pa da budu i zadnji. a razepeli smo one olimpijce, a ljudi se kvalifikovali na najvece takmicenje. a sta rede ovi ne mogu gruziju, holandiju, latviju, rumuniju da pobijede. e zalosti majo mila.
pa jedna Crna gora nije jos izgubila nijednu utakmicu. Srbiju pobijedila dva puta. agdje su nase kosarkaske zvijezde. u kosraci je najlaksi kvalifikacioni sistemi za EP. idu dvije iz grupe i i dvije najbolje treceplasirane ekipe. i mi strahujemo. ma M R Š
koji smo mi odron. u jednoj bezveznoj grupi mi strahujemo od kosarkaskih \'\'velesila\'\' Gruzije, Holandije, Latvije... o majko mila.
ZGAZICE NAS..........