Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pogledaj kakvi smo ljudi. Zvezda propadne, spoji se sa FMP-om, nastavi igrati i sad hara u regionu i igra Euroleague i navijaci ne kazu ovo nije isti klub i ostala sranja... A mi: samo procitajte komentare na vijest. Dino Konakovic nije u klubu 10 godina a mi o Dini, SDA, nije ovo isti klub, "Bila jednom jedna Bosna", "Bosna je davno ugasena", "Sta se uradi od Bosne". Hajmo ljudi NAPRIJED!!!
sta u radi se od Bosne....sramota od onolikog košarkaškog giganta o svega spali smo na ovo trenutno je samo ime sto drži ,nista vise
Dobro je vise sa Konakovicem. Ako nemate nista pametno napisati bolje nemojte nista. Hajdemo sad podrzati Bosnu takvu kakva jeste. Mi drugu ni bolju nemamo. Uspjeli su se ekspresno vratiti iz druge lige okupiti dobru ekipu i sad juris naprijed. Sta je bilo bilo je. Ne vracamo se u proslost. Ako Bog da nikad vise
Obavezno u Statut kluba upisati da je Dini Konakoviću,zabranjen bilo kakav pristup prostorijama kluba,dvorani i utakmicama,kao i pominjanje imena KK Bosna u bilo kom kontekstu.Ako želite dobro klubu,naravno.
Mirza Delibasic se okrece u grobu... ovaj novoformirani klub nema veze sa starom Bosnom...
Bila jednom jedna KK Bosna, dok nisu došli Dino el-Konaković i kompanija.
Pa hajde da nece bogdom krenuti na bolje