Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glavu gore momci. Vi ste ponos BiH. Nadam se da ćemo vas dočekati kao heroje ako Klix prenese kada dolazite u Sa. Naravno i zlatni kadeti.
Glavu gore! I sutra po medalju. Cestitke na vec postignutom velikom uspjehu.
ma karine smo uvijek bili zar ne pozz
BRAVO MOMCI SVAKAS CAST , NADAM SE DA CE OVI IZ MINISTARSTVA DA VAS U BUDUCE BOLJE ISPOSTUJU I POMOGNU , JER VI STE PONOS BH
momci vama svaka cast i kapa do poda ,kao sto negdje dans procitah komentar 95% raje iz bih nij znalo ni da igate e.prvnestvo .Ovo sto ste vi postigli ovo je za historije ,sta se ulaze i kakve uslove imate kapa do poda ali najiskrenije ,ostat cete zlatnim slovima upisani osvojili ne osvojili medalju .Samo ne dopustite ovoj bagri politcko tajkunskoj da se okoristi izreklamira na racun vaseg uspjeha .Nemojte im dopusti,oni su nas sviju doveli dokle su nas doveli ,nista nam nisu omog.dali .Zato nista ni ne zasluzuju.
Nadam se da će i sutra plakati.Neka nas obraduju još jednim porazom.
Momcima svaka cast, neminovno je to! Sutra hladne glave i spretno do medalje. Zal jest za prokockanih 17 poena razlike, na kraju korak do finala, prednost od 3 poena i poraz od 5. Ma, sve je to sport. Niko, sto neko rece, nije ni znao da ste na takmicenju, osim na 10-ak % koji su pratili preko neta. Ali sad znaju svi da ste medju 4 najbolje juniorske reprezentacije u Evropi! Sutra za bronzu, a nekad ponovo za zlato, nadam se. Prezreli smo da konacno nesto osvojimo, valjda ce Bog i nas jednom pogledati, dosta je vise kur*anjske (ne)srece.
ako slucajno osvoje medalju najbolje da je odbiju primiti,u znak protesta prema vladi,i jos da svi zatraze azil i ostanu tamo.sa investicijom od nula maraka...
RESPEKT momci vi ste ponos nas i nista drugo
Ove mlade reprezentacije jedino i vrijedi gledati - ovi stariji - sve go profesionalac....
Zlatna generacijo glavu gore ljubi vas brat. Ucinili ste sto nije ni jednoj nasoj kosarkaskoj selekciji poslo za rukom. Svaka cast. Veceras se odmoriti, naspavati pa sutra po medalju !!
Prilika je bila samo takva, imali ste tekmu momci ali je nedostajalo iskustva. Glavu gore, ucinili ste citavu naciju ponosnom. Sutra po pobjedu!