Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zaboravi Mirza na ovu utakmicu,nije išlo i gotovo,a ovi što pričaju o statistici očigledno da ne prate sve
A o čemu ćemo pričati? O umjetničkom dojmu? Ja bih za Mirzu dao ruku, ali treba biti realan. On je igrač koji mora biti glavni i imati sva ovlaštenja i onda rastura, a to u NBA neće dočekati. S druge strane, u odbrani je spor, a u skoku neaktivan i to su istine. A sve to nekako piše i u statistici. To što je on za mene JB Tito, neće puno pomoći.
Već sam davno izgubio strpljenje čekajući da konačno "proradi". Te čekaj utakmice da gledaš, te ganjaj statistiku svako jutro... Meni nikad neće biti jasno šta se s Mirzom dešava. Odigra super, pa mu onda u sljedećeoj utakmici trener da 3 minute, pa on onda treću odigra loše, nikakvog kontinuiteta, sve nešto isprekidano, ne možeš više upratiti. Iako mi je teško ovo napisati, slažem se sa @Jugoslovenom, ako neko u četvrtoj sezoni ne može imati prosjek preko 10 poena, nema tu nafake.
Postigneš 24 poena, i onda kaže trener, vidi ovaj ušao u formu, još ću morati nekog crnca staviti na klupu zbog njega, i onda hajde ti Mirza na kapaljku minutaža. Puuu!
Razumijem onu proslu utakmicu. Ali ovu je pucao trice 1 od 6 a ukupno 1 od 8. I za 10 minuta slab ucinak. Ali nadam se ipak boljem
Jebem ja ekipu koja 5 akcija za polaganje ili šut na dva metra ne može da odigra, najlakše je baciti Mirzui pa da preko igrača od 2 i po metra pogodi svaku. Nije ni NBA ko nekada, ona je bila specifična po tim izigranim akcijama, trice su se šutale bukvalno iz potpuno osmišljenih situacija, a ne kada ne znaš šta ćeš sa loptom. Sad tamo ima 3-4 ozbiljnije ekipe, ove ostale se ne bi sa Realom, Barcelonom ili Olimpijakosom mogle nositi.