Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je vjerovatnop bilo jedno od najboljih upoznavanja grada u istoriji elitnog turizma.. Iskreno, naprosto mi te zao sta uradi od sebe. Neki prosjecni evropski kurtoni izgradise autoritet u par utakmica, a s tobom se nakon tri i po sezone pocinju sprdati.. E moj Mirza.. Bolje ti je da se vratis u Evropu prioje nego izgubis i to malo ponosa.
Bolje da si igrao za reprezentaciju. Barem se ne bi obrukali. Ovako dupla šteta - mi se obrukali na EP, a sad se ti brukaš. Opet, hvala ti za one trice u Sloveniji.
Misliš da bi on sa ovakvom formom pomogao reprezentaciji da je igrao na EP? Kakvo nakaradno razmišljanje, pa ne može čovjek svoju formu u klubu da nađe, a ti bi njega da predvodi reprezentaciju...
Mislio sam da ovo neću nikad napisati, ali vrijeme je za Mirzin povratak u Evropu. Nema se više šta čekati niti dokazivati, 30 godina je za vratom, a vrijeme sve brže prolazi. Imao je svoje prilike, nije ih iskoristio, a od jedne utakmice po sezoni se ne živi. Sad je već očita i frustracija, jer kako drukčije obajsniti procente šuta od 16,7 % ukupni i 14,3 % za tri poena. Uz dužno poštovanje, uz takav šut ni brat brata ne drži u ekipi. Mislim da Mirza kao igrač ima još puno toga dati, ali ne treba se forsirati u NBA, nego se vratiti u Evropu i u reprezentaciju.
kliknut na "mirza teletovic" tag i pronaci clanke od prije godinu pa pogledat komentare. prosle godine vam je bio kralj, otac, htjeli ga za predsjednika. licemjeri. suplja vam je glava al bas ono suplja.
svaki amater koji se bavi rekreativno kosarkom dao bi vise od mirze on je obini kloc i ne treba nam vise u repki kao ni nurkic debili ufurani a klocevi obicni nije nba kao sto je nekada bila sada svako zaluta u nba ligu
Uloznaje grad.
ybo majku koje zlo iz vas izbija...a covjek umalo glavu nije izgubio...eto vam merhametluka ybo vas on pogane
Još se upoznaje...
boli ga briga kad skontaju da je letva ili raskid ili trejd (nakon cega ce od 2 tima dobiti raskid ugovora)
sve se vraca,sve se placa...svaka ti takva bila...!!
Odlicno... samo tako nastavi
...smijesi mu se Cedevita sljedece sezone...
Teletovic zvani Zero ...
...trebao je uzeti broj 0 da nosi na dresu...