Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Steph Curry pomice granice moguceg. Ono sto je Jordan cinio na 5-6 m Steph cini na 8-9. Potpuno su razliciti igraci, a zajednicko im je savrsen balans kod izbacaja lopte iz ruke. Kod Stepha mozak registruje, a tijelo savrseno izvrsava i uvijek za djelic sekunde brze od protivnika. Njega se danas ne moze cuvati kao ni Jordana nekad.
dobar igrac ali se rano uskurcio
Rano? Lik ima 28 godina.
@BosanacDomaći nakon 2 dobre sezone
Ma svaka cast, ali po meni je Westbrook najbolji plej, ove, a i proslih par sezona. Tog lika mozes gledat koliko hoces, njegova igra i eksplozivnost dominiraju, silni tripl dablovi...
Da li je zasluzio MVP ispred Stepha je diskutabilno ali da je bio bolji od Kawhia i Jamesa jeste milion posto
@Psshh_HARDCORE More bit explozivan ali curry ulazi sa gracijom pod kos. To je ko mehlem na oci. Westbrook obicna pumpa.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)