Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Konakoviću i bagro šta uradiste od onakvog kluba? Da je Kindže živ ne bi dopustio da se ovo dogodi. A Sparsima svaka čast i akoBogda da nas predstavljaju u ABA ligi iduće sezone
šteta što su na kraju igrači Bosne nasrnuli na igrače Sparsa, čovjek se nada da takvih situacija neće biti u gradskim derbijima. Sparsima sretno i da bude 22-0, a Bosni želim da ne ispadne, danas su odigrali jako dobro, i iako pobjeda Sparsa nije došla u pitanje, prikazali još jednu dobru utakmicu nakon pobjede nad Širokim. ;)
Nasrnuli zbog psovanja majke jednom od igraća od strane malog Agića nakon utakmice....utakmica odlična, a ponovo je označile sudije koje nikako da skontaju da nisu tu glavne uloge, ove već isključivo pomoć da se odigra jedna fer i korektna utakmica.
Vi fakat nećete da priznate da je umjesto Roya Bosne mogla igrti Turbina recimo iz Jablnice ili Čelik ili Bošnjak ili Gradina.. Royal Bosna je uz lopovpluk Saveza doša u ovu ligu i to svi znaju.. Ja da znam da imaju jednu marku iz neke od Vlada, ja bih sutra na ulice pa demonastracije... Lopovluku se mora dohakati više..