Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eno ga na kisiku na klupi... dajte i infuziju.. u obje ruke
TO TELETABISU!!!
U istoj generaciji Teletovica je bio i centar Denis Beganovic iz Tuzle. Kao juniori su igrali jedan protiv drugog (Sloboda vs Magic Tuzla), Denis ga je tako cuvao da Tele okom nije mogao trepnuti - svaki put ga Denis zalijepi, uzme loptu, blokira, rebound... ma bio je barem dva puta bolji od Mirze. Tele je toliko bio ljut, da mu se zanosio u lice i htio se tuci sa njim, koliko ga je ovaj na svakoj utakmici izdominirao.
Denis je mogao biti jedan od najboljih centara u Evropi danas, ali njegova lijenost + koruptni klubovi, usrana drzava i kanton, koji nisu forsirali sportske talente, tako dovede do njegove propasti. Napustio kosarku i upisao fakultet - sad radi u nekakvoj ustanovi (Socijalni radnik visine dva metra :D). U Tuzli je propalo jos najmanje dva talenta u generaciji 85-90.
@Okrutni Hamo Znas koliko ih ja znam takvih denisa care. A npr. I primjer bogdanovica ksd ka je ćaća proguro i otiso u real. Jbg. Takva smo drzava al to je dokele i normalno da dosta pojrdinaca ne uspije jer uspijevaju oni ne sa talentom nego sa upornoscu i radom.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
From Downtown.... Sa parkinga jarane.
Fearza!!!!
Nema sta raspucali se nasi pravo . Svaka cast Mirza .
Bravo Mirza majstore