Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
heheheheheheheh, NEME KOMENTARA?? ŠUTI ŠUTI SARA\'JVO MI ŠKRIPARI SLAVIMO ;) 104:77 I NE SAMO OVE GODINE!!!!!! ŠIROKI ŠAMPION!!
Cestitke Sirokom, zasluzena pobjeda. Bosna ce tesko ove godine da uzme titulu. Valjda ce se i u klubu konacno opametiti pa shvatiti da ne moze vise ovako. Jedva se izvukose da ne ispadnu iz NLB lige. Sramota ja ovo za Bosnu. www.worldofbasketball.org
lako vam je kad za nas nije igrao DZEKO DIJAMANT... DZEKO bi vas sve iz DUVNA i LIVNA zguzio ..
hahhaha,kako ih hrvati deru. @ramac kako ti nije jasno? Pa muslimani su zaostao narod u svakom pogledu,sportu,muzici,filmu.Nema vise po Sarajevu srba da im drze kulturu i sport na normalnoj razini.Njima su samo alah i dzamija u glavi,nema tu prosperiteta nikad.
e jesu ih odrali, bas sramota
bravo Široki
meni nije jasno kako jedna ekipa iz provincije ima pravo pobjedit ekipu koja dolazi iz metropole kao što je Sarajevo. Ne samo pobjedit, razvalit ih. Održat im predavanje iz igre zvane košarka. Stvarno mi nije jasno.
da im nema onih par srba u ekipi, nebi im ko imao dati kosa. sta ce bosnjo, bog ga je stvorio samo za sprdachine i za viceva. kako mi je samo bilo smijesno kad sam procitao da se u kandaharu (nekadasnjem sarajevu ) oformio vaterpolo klub a tek ovo zadnje sa hokej klubom je bilo prava vijest ha ha ha ha sljedeci je, cuo sam, kamena sramena klub \"bosna\" :-)
Ja razvaljotke! Sarajlije zakuvac vam je ova Bosna!
izgleda da se vise ulaze u hokej i vaterpolo u guznom crijevu!...perspektivno,nema sta!...blago budalama!
Koji je ono de-bil od trenera rekao da idu da ih iznenade u Sirokom, a da, mali Parezanin. E pa gospodine Parizeru, pi-c-kasta ekipa Bosne jos nikada u svojoj istoriji nije pobjedila Siroki u Sirokom, niti ce ikada, dok sa druge strane Siroki Bosni redovno odrzi lekciju u Sarajevu, hem ne znate igrati, hem ste pi-c-ke, ma-mi-cu vam he-bem sta uradiste od onakve Bosne de-bi-li, vidite da vas bog nije dao za to, hvatajte se dza-mi-je.
odavno nije bilo jače lekcije košarke na bh terenima. obrana, presing, skok u napadu, rotacije igrača, šut iz igre... sve ko iz udžbenika. u jednom trenutku se bosna približila na -12 i parežnin zove time out?! poslije toga na 22 u tri minute. osjetno je lošije suđenje nego u nlb ligi pa se igrači širokog još privikavaju (u odnosu na onu utakmicu u čapljini, poboljšanje). bosna će se teško dočepati finala sa ovakvom igrom i pristupom, a odnosi između igrača ne izgledaju dobri. na poluvremenu su izlazili jedan po jedan i to bez zagrijavanja u zadnji tren
a sta je tu cudno. jos su \"dobro\" i prosli, jer su sirokobrijezani kasniije igrali sa rezervnim sastavom, inace bi bilo 50 poena razlike.
PA DOKLE VISE?????...BLAMAGE...