Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gazi Bosno Gazi...
Treba pozvati Rasida \"austrijanca\" u repku, kao i Alena Omica i Mirzu Begica koji igraju za mlade repke Slovenije!!
sjedeca odbojka je indikator za borbe.nost bos.njaka,koji genera.cijama tonu u rato.vima i geno.cidimia. svaki bo.snjak i onaj sta.rso je hra.bri od svakog skut.ora i vl.aha. da se u prof. sportu dosta radi o parama, to je jasno, nas grad saraj.evo je prije 15 god. bio najunisteni grad na svijetu, 4 god borba za goli opstanak..hej moji vla.si i so.kci tesko vamo, geno.cidasi, protiv svakog od vas cu se boriti u svaka doba...i vazda
Gdje je igrano, kada je naredna utakmica i gdje ce biti.... hajmo malo informacija.
za BiH igraju Amerikanci, a bosanci i Hercegovci za, Hrvatsku, Srbiju, Ausrtriju, Aloveniju, Tursku,... Dokaz da smo bukve i tovari svrstani u 3 vjere P.S. ipak u rodnom listu im piše, Bosan i Hercegovina.
Nema te vi pojma draga redakcijo... bilo je 82 69 ne znate ni prepisat hahahah
Kad i gdje se igra protiv Portugala?
Ja SAM POGLEDAO SVAKU UTAKMICU I RAZUMIJEM SE U KOSARKU ALI NESTO U OVOJ REPKI NESTIMA. MIRZA NE ZNA DA POGDI SLOBODNO BACANJE.TO JE ZALOSNO. ZIVI BILI PA VIDJELI JA BI VOLIO KADA BI OTISLI NA NEKO TAKMICENJE.ALI OVO SU CINJENICE.
OvaREPKA JE JOS UVIJEK SLABA.PA ONAJ WRIGHT NEMOZE DO KOSA DOBACIT A DEDOVIC GRIJESI U VODENJU LOTE
Rasid je cistokrvni austrijanac
rašida u repku pod hitno. bravo našima.