Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Drago mi je da se kosarka digla na nivo koji zasluzuje,i bit ce sigurno lijepo na europskom prvenstvu u Sloveniji u septembru,nadam se dobrim rezultatima repke.A ovo za "zmajevi"trebaju svi zahvaliti Marjanu Mijajlovicu one je izmislio ovo ime u trenutku svoje radosti i trebamo mu vjecno biti zahvalni.
I ne samo za "Zmajeve" nego i za "Dijamanta". To je također njegovo djelo na onoj utakmici u Belgiji.
pa ja al trebaš znati da mi već imamo pojam zmaj od bosne :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Gdje da kupim ovu bijelu majicu sa plavim zmajem,baš je cool?
Wow, kako je dobro!! Svaka čast!
Kakvi brate zmajevi nismo Kinezi, komentatoru palo na pamet zmajevi i mi sada zmajevi nema logike. Mislim da kroz historiju koja bas i nije tako kratka imamo dosta simbola pored zmajeva....haha
Ovo izgleda mrak dobro! Možeš komotno u ovom dresu u izlazak. Još da nam se u fudbalskoj repki kutarisat Legea-e, skočili bi u top 5.
Novi superheroj Zmajoman
pa gdje tender, gdje je javno natjecanje za dizajn....ima jos raje koja se bavi dizajnom i država nam je ko *** jer sve se odrađuje preko štele Nabačen posao i serem se na njega jer je možda neki 18-njak fakat imao bolje rješenje... Sve dok pojedinci budu favorizovani pro izboru posla neće nam biti bolje... Pa *** ti ja likove u košarkaškom savezu, jel to privatna firma mamicu vam lopovsku
Super za sve nase reprezentacije! Ovo treba F/NSBiH da komercijalizira i prenese na dresove a u zahvlanosti njoj dati poklon.
Odlican logo stvarno! Nit je previse komplikovan niti je previse jednostavan, stvarno savrsen. I predstavlja Zmajeve ali me i malo podsjeca i na Fenix-a koji se dize iz pepela. BiH
Ruzno brate.
Nije lose no... 4 zamjerke. 1 - tipografija (font) djeluje nedovrseno, stihijski i provizorno. Slovo I u BIH i u TELETOVIC nije isti znak. Jedno zasjeceno, drugo nije. Slutim da je to jer je BIH originalno trebalo biti kao na majicama - ispod zmaja, istovremeno i slovo I a i dio repa. Onda E i C su zasjeceni s donje strane ali L nije. O je zasjeceno sa 4 strane, C sa 3, E sa 1... Nije mala zajebancija dizajnirati font. Zato dizajneri cesto prave upravo ovakve gafove. 2 - zvijezde. Kome, cemu, sta, kako? Jeste da nam ni na zastavi i grbu nemaju NIKAKVU simboliku (osim mozda nakaradnosti) sa onih 7+ 2* 1/2 i 5+ 2* 1/2 no to nam je kako nam je kad ih je nestrucan stranac pravio (Westendorpe, Westendorpe...) no daj bar da se drzimo jednog od to dvoje. A ne krknut "nako" par zvijezda. 3 - glava zmaja je malo... konjska. Gdje su mu zubi? Kako ce "ledit krv u žilama" krezav? 4 - krila u ovom polozaju em su asimetricna, em zmaj kao da se predaje. Sredit te 4 stvari i bio bi odlican.
kako mrzim vas pesimiste
@h8er.: Od mrznje ti raste stres, a od stresa se dobija rak, mozdani, infarkt, problemi s varenjem, impotencija itd. Probaj s meditacijom.
jesam li ja poludio ili vidim ILUMINATSKI znak ovdje?
btw dobra ova zenska
Iluminat ti je u glavi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
a gdje dres molim vas, ima jedna slika njegova i to se jedva vidi
Ljudi meni je ovo prsmjesno
i zmajček se rasp'o na dijelove...prsko k'o Boznia ...
Smrdi li se ikako?
...JA, ŠIŠMIŠA IGOVANA...!?
Captain Bosnia "Summer Soldier"