Za utakmicu protiv Srbije
0
Selektor Demirović pozvao 28 rukometaša
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pre svega protiv ove usrane baIije
Bravo Sale! Jedva cekam da navijam za tebe!
Za mene je Bosna nesto neprijateljsko , kakom navijati za neprijatelje . Nema smisla.Mrzimo se trostrano sve u sesnaest . Oduvjek sam mastao da nastupam za rep Srbije , a imam i druga kome ce st to mozda i ostvariti . Trenutno je u sastavu Partizana i imao je vec par nastupa za seniore , a tek je postao punoljetan !Banjalucanin je kao i ja. Trenutno je glavna faca rukometas Bojinovic , pravi covjek i Srbin...Da igra za BiH , ne bi ga niko fermao ni za suvu sljivu... Nadam se da ce da vam zavuce bruku golova ! Srpska-Srbija u mom srcu !!!
Gorane nemoj da lazes, ti nisi Srbin, ti si poturica
srbin sam al sigurno ne krkan ko mile i kompanija. navijam za bosnu jer sam iz bosne, kao i svi moji. navijam i za srbiju al sve dok ne igra protiv bosne. na svim utakmicama ima nacionalnih ispada i provokacija, al ruku na srce, na bosanskim najmanje. zato ne serite vi kvazi-srbi, izdajete zemlju vasih predaka, isto kao i hrvati. posto se nikada necete pripojiti srbiji odnosno hrvatskoj, prepustate zemlju muslimanima, jer ispada da je samo njima stalo do bosne. cast izuzetcima, medju kojima i sebe vidim.
BaIije nemate nikakve sanse. I slazem se sa Srb-inom i Miletom.
za SRB-IN i Mile The Kid a zašto vas dvojica lijepo ne dođete u sarajevo ili odete u niš pa kažite ljudima u oči da nemaju karaktera,ili još bolje ,kažite im da ih treba \"izolovati\". djeco moja,sa takvim razmišljanjem obojica će te biti \"izolovani\" do kraja života.
hehe cuj ove idiote nacionalizam umire u BiH, a vi se lijecite po internetu do vasa \"braca\" igraju za nas :) ps gdje si cuo allahu ekber na tribini, ovo nije afganistan, majmune jedan.
svjesni su cinjenice da nikad nece biti pripojeni srbiji niti da ce imati neku svoju reprezentaciju ..to boli ...
vas treba izolovati od ostatka svijeta
Tako je brate Srbine. Ovi sto igraju za turke nemaju karaktera. Da to rade za neke pare mogao bih i da ih razumijem nekako, ali primanja im nisu velika tako da je to stvarno za svaku osudu. Njih treba izolovati od ostatka srpskog naroda/
papak ne kaki
Sto nema tebe medju navijacima BiH pa slobodno vici Boze pomozi? dakle ne seruc** jer ni da nema toga nasao bi izgovor pa bi isao dotle sto ce zvijezde na zastavi jer su polovina mjesec i zvijezda. udaraj u gusle medvjede
Ne mogu da shvatim da bilo koji Srbin moze da igra za reprezentaciju BiH. I da slusa navijace kako uzvikuju Alah-u ekber ili nesto slicno. Ti ljudi jednostavno nemaju karakter. Jer igraju protiv svoje brace a za one koji mrze sve sto je srpsko!!!