Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e kad nama Kenan Bajramovic igra :S eto kakva nam je reprezentacija, kad uhvati loptu ko da je vruć kropmpir uhvatio xD
spasi košarku i u.bij seeeee hadžiću sabiteeeeee
Da sam na mjestu Sabita Hadzica odekao bih se Trenerske Licence da mi igrac usred pauze uzme marker iz ruku i precrta citavu akciju kao sto je to uradio Henry u mecu protiv Srbije. P.S. zvinjavam se svima na graskama u predhodnom postu koje su usljedile ka rezultat prevelikog nerviranja zbo ovog \"Leteceg Cirkusa\"
sta pricate vi nemate pojma ja sam Bog za kosarku i talente
sretnici su oni koje nije odabrao
Sta reci poslje svega? Kosarkaska Reprezentacija BiH ide na Eurobasket sa jednom taktickom odlukom smisljati alibi za ociti neuspjeh. Predvodjeni Sabitom Hadzicem (koji tretira reprezentaciju kao siguran izvor sopstvenih prihoda kada ga niko drugi nece) Pokazao ke nivo svoje kosarkaske inteligencije otjeravsi prvog centra reprezentacije znajuci da smo na toj poziciji najdeficitarni a kada se pogleda grupa upravo su sve ostale reprezentacije bas na tim pozicija cak da je Varda i ostao nadmocnije od nas za nijansu ako ne i dvije. Ervin Jazvin na Eurobasketu? Ocajnicki potez koji je toliko providno smisljen da je jedan od glavnih motiva da se ova Reprezentacija nazove \"Leteci Cirku\" a jedan od dokaza za to je i izjava samog Jazvina \" dobio sam cak 20 kg na misicnoj masi?? Pa ljudi dragi on se i onako nij moga pomaci a o njegovim napadackim sposobnostima ne treba trositi rijeci.
Ovaj Hadzic stvarno nije dobar, bolje bi Ciro Blazevic izabrao tim za jednog velikog takmicenja. Da mu igra neki Milan Milosevic, neki Mujo Tuljkovic, a da otpise jednog najboljeg igraca iz proslih kvalifikacije kao sto je Varda, te mlade nade Hodzic i Kapelan... Pogledajte video na youtubeu od Hodzica i Kapelana i uvjerite se o kakvim se igracima radi... SABITE ODLAZI! Varda, Hodzic, Kapelan oprostite ovim ljudima sto je stalo do reprezentacije i u iducoj godini pokazite sta znate uvjerite ove ljude iz saveza da se ne petljaju u kosarku jer nemaju pojma! Sabite podnesi ostavku!
..ne sad fkt,ovaj mali kapelan izmislio kosarku za ove nase bekove,samo sto je imao manje od minute u svim tekmama koje je su odigrane,strasna greska sto ne igra ccc
pa ima li ko da se oglasi pa da kaže ovom Bajramoviću da košarka nije za njega. Nije nikad ni bila i otkud još sada da ga forsira.. Biće kao u Njemačkoj, time out: hajmo momci, hajmo malo hajmo u mačku piterinu! ha ya. jadna naša košarka, jedini gori od Sabita je bio onaj isto Bajramović..Onaj i sam ne zna šta je radio na klupi..
DA JOS DODAM VARDA NAJBOLJI CENTAR POSLE DZEVDE ALIHODZICA U ISTORIJI BH KOSARKE. SVE IH OVAJ RETARD OTJERA. OVO JE ZA KRIVICNE PRIJAVE. LOPOVIIIIIIIII
SABE RETARDU. HODZIC, KAPELAN I TELETOVIC SU NAM NAJBOLJI KOSARKASI OD VREMENA NENE MARKOVICA... KOJI SI TI MALOUMNIK...
Sabit Hadzic zvani \" -20 razlike \"
milan milosevic minja-kosarkas sa izvanrednim talentom da unisti svaku akciju!
jedva cekam gangbang da gledam :) xaxaxaxaa
od hrvata, sve sto je iole valjalo pobjeglo je. da bar nisu,mislim da bi s njima uspjeli pobijediti fince
S ovim sastavom mozemo jedino sa Katarom igrat i opet bi bilo neizvjesno do samog kroja