Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prankster :) Taj E.M. koji je potpisao gornji članak, očito žešće pati od nedostatka samopouzdanja. Osobe koje se trude iz rečenica izbacivati rijeći maternjeg jezika da bi ih zamjenili stranim, vjeruju da će ih drugi ljudi zbog tog doživljavati važnim.
Ti bas imas bolesna razmisljanja, a? Kako bi ti preveo prankster? Šaljivdžija? "Ruski šaljivdžija utrčao na teren..." :'-)
@CaptainObvious, žalosno je da maternji jezik smatraš smiješnim ili da ga se stifdiš ili smatraš siromašnim.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ludi rus, kreten i bolesnik
Jes vala kreten sto ima milione
Lebron nije reagovao niti ce reagovati jer i malo upoznatiji novinar zna da James tokom playoffa ne koristi socijalne mreze. Toliko.
mozemo mi pricati sta hocemo da je glup ovo ono al lik se obogatio sa ovim glupiranjem a mi i dalje tipkamo po klixu haha zalosno al istinito
...brenu & miroslava za prezidente. čim se pomire. i, da se ne ljute rvati, severinu pride. šabana za šefa parlamenta. šašu popovića za ministra agitpropa a merimu njegomir za ministricu kulture. ja ću vazest resor državne bezbjednosti.
rekao bi na blazi nacin, trump je velika nuzda. :))
Gdje god su rusi tu je i sranje, pljunuti srbi, treba to stjerat u Ural.