Košarka
59

Ruski prankster utrčao na teren tokom finala NBA lige sa porukom "Trump sucks, Lebron 4 president"

Piše: E. M.
Ruski Youtube prankster Vitaly Zdorovetskiy prekinuo je četvrti meč finala NBA lige kada je utrčao na teren bez majice sa natpisom na prsima "Trump sucks", dok je na leđima napisao "Lebron 4 president".

Ovo nije prvi put da je Zdorovetskiy došao u javnost sa utrčavanjima na teren i prekidom finalnih utakmica. U finalu Svjetskog prvenstva u Brazilu 2014. godine na utakmici Njemačke i Argentine Zdorovetskiy je utrčao na teren, a na prsima mu je pisalo "Natural Born Prankster" čime je najavio film u kojem je uz Youtube prankstere Romana Atwooda i Dennisa Roadya imao glavnu ulogu.

Tom prilikom, Zdorovetskiy je pokušao poljubiti reprezentativca Njemačke Hoewedesa, a tokom četvrtog meča finala NBA lige njegov cilj je bio Lebron James.

U videu kojeg je objavio na svom Youtube kanalu Zdorovetskiy je naveo kako je upravo Jebron James 2014. godine jedan od prvih osoba na instagramu snimio i objavio njegov upad na finale Svjetskog nogometnog prvenstva u Brazilu.

Youtube prankster je savladan dok je došao do sredine terena, a nakon 15 sati provedenih u policiji pušten je na slobodu. Prije nekoliko dana vratio se sa odmora od društvenih mreža tako što se popeo na slovo "D" popularnog znaka Hollywood u Los Angelesu.

Lebron još uvijek na instagramu nije reagovao na upad popularnog Youtube prankstera u teren, a njegov profil prepun je poruka pratilaca da se oglasi po tom pitanju.