Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar se Rose može zaustavit ???
pa brate dragi u utakmici Miami-OKC 2 faula na LeBronu, jedan od westbrooka jedan od duranta, i lik se ne zali, ne konta rose da ovo nije lijep sport kad se blizi playoff , sado pocinje teska kosarka, pogotovo kad se stare ekipe pocnu udarat u nemoci da zaustave ove mladjahne :))
jadovi mu ne mogu nista, jedini igrac u nba koji ima srce, svi ostali kalkulisu, koliko je utakmica odlucio u zadnjoj cetvrtini ove sezone, vise nego kobe, carmelo i wade skupa, i treba da ga zastite
gdje češ bolan bošnji pisati o NBA ligiii????????? real/ronaldo i barce/messi je vrhunac njihovog sportskog poznanstva
D-Rose je otac kosrake...Svi koji ga mrze mogu da mu p.u.s.e lagano...Najbolji play u nba!!!
To je sport za ljude u Bosni, niski udarci tu se ne sude!
lik je igracina i ovo je isrina da pola igraca ne ide na loptu u duelu s d roseom i prođu cak i bez tehnicke
pogledajte kakav je zaradio udarax na utakmici dereck rose :) http://j.gs/1663782/mypictures