Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zivot bez slobode nije zivot :) Trpaj trpaj Slobodo...solidna pojacanja ,steta sto se mora igrati u maloj dvorani jer bi onako u velikoj dvorani Sparsi sami sebe pobijedili al i ovako im neće biti lako nimalooooooo
Bravo momci! A veliko bravo za navijače OKK Sloboda. Navijače koje ima Sloboda, nema niti jedan klub u BiH. One atmosfere na utakmicama se moraju doživjeti, jer zahvaljujući navijačima, Sloboda je izborila mnoge pobjede pred same krajeve utakmica.
Napisala sam SPORTSKI komentar, zato bih vas zamolila da lijepo odgmižete sa svojim komentarima koji veze sa sportom nemaju.
@uzburkani Ako mogu zamoliti bez komentara te vrste na ovom komentaru. Sa likom i djedom nađi mjesto za tu temu. Komentar je bio o sportu a ne o Liku i njegovom djedu, pa ako možeš ispoštovati moju molbu, bila bih ti zahvalna.
Samo SLOBODA sve ostalo su spekulacije.....