Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Legenda !!!
@Yokohama Dje si Phil Jackson?
@Yokohama Hajd' bar ti je ovaj komentar bio iz srca, iz hercike ispunjene mržnjom ..., jer da si imalo razmislio a možda ponešto i znaš vidio bi da je Raza imala nevjerovatan procenat šuta sa linije slobodnih bacanja i odličan šut iz igre, osim toga igrala je inteligentno, nesebično timski, jer samo visina nije dovoljna ni za neku prosječnu karijeru, a ne ovo čudo od trofeja koje je Razija osvojila ...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Raza Mujanović je velika sportašica što dokazuje i priznanje koje je dobila, a i da nije ko se razumije u sport to je već i ranije znao, uz to je vrlo inteligentna, društvena i komunikativna osoba. Jedino se kod nas ovakve veličine osporavaju i degradiraju.
Trenutno na ovoj listi ima deset kosarkasa, jedna kosarkasica i tri trenera porijeklom sa prostora koji su nekad pripadali bivsoj Jugoslaviji. Od igraca sa ovih prostora koji nisu nikad igrali za Jugoslaviju, nema nijednog imena.
Teletovic na aparatima!
Grande Raza...veća i slavnija čak i od Delibašića...!!!
Jeste u Celicu slavnija od Mirze. 😝
Delibasic usao prije 10 godina i FIBA kucu slavnih ,nepricaj gluposti.
Svako dobro Razo,ti si nasa najslavnija svih vremena, tebe svako zna zbog tvog uspjeha.
Kad se udavala, svadba joj bila na Ilidzi, bacila bidermajer, letio do Hrasnice.
Joj divi Raze , ista Zarko Paspalj :)
dosta kosarke sad nazad u kuhinju
nikad cuo za ovu zenu
@poturica_14...... Uči dječak , pa ćeš svašta znat ... !!!
udavala se raza bacila bidemajer u tarcin
Čak toni kukoč danas veli da mu je čast biti pored nje u kuci slavnih.
"Pored Mujanovićeve..." Kako mi dizete tlak s ovim nakaradnim srpskim jezikom. Mujanovic, Mujanovic se zena preziva. Nije vlasnistvo nikakvog Mujanovica. Bravo Razo, zivila!
Mujanoviceva ako je djevojacko prezime, Mujanovicka ako je uzela prezime bračnog druga.
Miss pederacije bejha hahahahhahahha
Preposteni..i mama ti je bila postena,hahghahahahgahaa....bila mis hala i kanala,hahgahgahahgahahaaa
Miss pederacije bejha hahahahhahahha
Ti opet..e hajvana..pa dobro,i mama ti je volila vise puta,,,hehehee
Legenda!