Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako ce 37-godisnji Wallace zamjeniti Gasola? Wallace ce igrati jos 1-2 sezona i ide u penziju...
Pa Bynum ove sezone stvarno igra super, napokon sezona bez povreda.. Kakav prosjecan igrac, covjek je drugi najbolji centar u NBA, iza Howarda. Ima 17 poena i 13 skokova po utakmici.. Ali upravu si sto se tice Gasola, polako ulazi u formu i najbolji su tandem pod kosem. bili bi budale da ga otjeraju jer imaju neku zamjenu od 37 god.. Jedino ako ce ga dovest da ulazi s klupe dok ovi odmaraju, onda bi mozda bio pomoc..
Desperate Housewives
hahahah, joj teksta i govana, majko moja uvijek me nasmiju, Bynum ekslpdirao.....aaaaa
Gasol suvisan ; Bynum eksplodiro xD hahaahhahaahhaah... nidje veze, bynum prosjek od igraca, gasol standardan kao i uvijek