Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka čast peđa za sve što si uradio u nba-u. prvi dres što sam im\'o bio je sacramento kings,stojaković
Čovjek nije rođen ni u Srbiji ni u Hrvatskoj niti igdje do u Jugoslaviji. Svaka čast velikom majstoru i sve najbolje u mirovini.
a od kada to Pedja govori ijekavicu ???
Teletovic je Dzordan za Pedju, sto jest jest ;-) A Messi je Dzeko za Ronalda ;-) A Pedja mi je isto drag, navijao sam sve one godine za Sacramento kad je tamo igrao sa Divcem. Da nije bilo Shaquilla tih godina, Sacramento je mogao uzeti 2-3 titule.. Haj vozdra
Veliki kosarkas, sjajna karijera, na kraju okrunjena NBA prstenom kojeg se mnoge kosarkaske velicine nikad nisu uspjele domoci.
Bravo Peđa, SRBINE ! Hvala ti na svemu :)
hahahaha \"kloc\" hahhaha kompleksi su cudo dobro imate i vi onoga teleta teletovica kako vec hahahah
kloc
Izvanredan igrač i čovjek,a sve to je rezultat toga što je Srbin. Kada bi vaše hanume više porcija primale od Srba i vi bi bili uspješniji u svim sferama društva, bilo da je riječ o sportu,umjetnosti ili nauci. Na koncu,zaključak se nameće: Samo Seks Sa Srbinom vas može izvući iz jada i mediokritetstva
Bosna i Hercegovina I Sanzak = 3 najllepsa kraja na ovom dunjaluku
ja sam gl.up i zat.ucan i nemam sta jesti, al ne dam svetu sr.bsku zemlju i dodicka
ja sam isfrustrirani degenerik je.bo me onaj ko me napravi
Kad ce ravnogorski cethelji ma.me vam ga primitivne, bl grad i go.vno sve sami primitivci fuuujjj
idi kvragu
Veliki kosarkas, nazalost srbin. :(