Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zaradi ovaj camuga jos 50mil minimum od sponzora! Jos da nisam zapalio dres kad je otisao iz Clevelanda :D
sto ti je nostalgija, otisao medju zvijezde u miami, pokazao ko je gazda i vraca se nazad kuci, razvoj lokalne zajednice :D a klixovi novinari debili kao i uvijek, reci da james zaradjuje 21 milion na godinu je ravno nepismenosti. pa da plata mu je mozda 21 milion, ali on jos jednu ili dvije plate zaradi van parketa.
neka malo nasi skontaju koliko bih donijelo para jako Sarajevo i Zeljo .............................
ima nurkic da ga isfura bananama
"donijet će gradu zaradu oko pola milijarde dolara."... da su nam ove pare.. popravili bi svih 76 sahtova so fale,.. jos bi nam I ostalo nesto love..