Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Igraće vrlo vjerovatno i Đedović koji je pokrenuo proceduru za vraćanje papira da bih opet nastupao za nacionalni tim, jer kako on kaže, nije bio upoznat da će uzimanjem njemačkog pasoša izgubiti pravo igranja za reprezentaciju BiH. Momak je repku finansirao iz svog džepa, nema razloga da mu ne vjerujemo i da ga mrzimo.
@Fuad Svrsavac Na medalju u "B" diviziji,svakako!
@Fuad Svrsavac atic, buza, musa....nisu ni blizu a reperezentacije po kvaliteti, buza vec polupropao, a za musu se jos ne zna, ako bude radio i ohladio glavu da je najbolji...mozda nesto i bude...nemamo nikoga na beku...ako i dode dedovic nema alternativu...
Nurkić ljudina, prosli put nije igrao zbog povrede, a dokaz ovome je godina prije drafta kad je igrao za u20 pa otisao kratko u Ameriku, pa se po povratku priljučio nasoj A selekciiji. Teletovic takoder. Jedva čekam kvalifikacije....
Vidim da neki ne mogu nikako podnijeti činjenicu da će BH reprezentacija najzad biti kompletna. Bilo bi im drago da svi otkažu, pa da se može pljuvati. Ako zdravlje posluži, ovo je tim koji može dogurati do borbe za medalje. Sa kompletnim rosterom, nemamo pravo na drukčije razmišljanje. Može svako pričati šta hoće, ali ovakav potencijal na jednom mjestu malo koja reprezentacija ima i samo trebamo pobijediti komplekse koje smo sami sebi naturili.
NETREBA NI JEDNOM OD OVE TROJICE DOZVOLITI DA IGRAJU IMAMO REPKU I BEZ NJIH SUPAKA
Imamo, al za 5 godina! :D
Sigao paket iz MMFa , placeno osiguranje
Sretno momci da se pokazete i odvedete nas na EP , al jbg kad ste ko panjevi tesko bgm
Beton smo!
E to je već dobar tim
Evriting is posibl.
Konacno!!!!
Lijepo čut. Bit će to dobra ekipa!
Prijatelju stari ispricacu ti pricu, o nesretnom noju i tuznom mladicu. Zivotinje volim, geoparda imam, tri goluba bijela, sa njima sve stima. Sve zbog jedne zene, tudja krv se proli, zivotinje jedne koja zivot voli. REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Spanija, Spanija, paprike patlidzan i buranija... Bosnia, o Bosnia, mala bara puna krokodila... Sve mi uzelaaaaa, aaaaaa sve mi uzelaaaaa.
Aferim. A onaj smrad izdajnicki Djedovic sto dalje od repke. Preko nje i napravio karijeru, pa izdao prvom prilikom.
I bez izdajnickog smrada smo prejaki, ako Bog da.