Euroliga
0

Poraz Unicaje u Moskvi, blijedo izdanje Sinanovića

Totalsport
Nedžad Sinanović
Nedžad Sinanović
U prvom susretu 5. kola B-grupe Eurolige moskovski CSKA je sa 77-66 bio bolji od Unicaja Malage.

Nadmoćniji je od svog protivnika moskovski sastav bio i večeras. CSKA je svoju petu pobjedu u petom kolu ostvario protiv Unicaje.

Španci su bolje otvorili susret te na kraju prve dionice stekli kakvu-takvu prendost (12-14). Ipak, Moskovljani se vraćaju do poluvremena, pa se u treću četvrtinu ušlo pri rezultatu 34-29. Presudna je bila treća četvrtina, koja je završena sa 62-41!

Gosti iz Malage, kojima je ovo bio drugi euroligaški poraz u ovoj sezoni, u zadnjih deset minuta pružaju dobru partiju. Susret se na kraju završio sa 77:66 u korist ruske momčadi.

Dobru je noć imao srbijanski košarkaš Miloš Teodosić (19 poena, 2 skoka i 4 asistencije), Andrej Kirilenko je ubacio 17 koševa te mu je nedostajao jedan skok za double-double učinak. Upisao je i 2 asistencije. Kod gostiju je najraspoloženiji večeras bio Joel Freeland sa 14 poena uz 9 skokova i 1 asistenciju. Tremmell Darden je ubacio 13 koševa te 5 skokova i pridodao 1 asistenciju.

Bh. internacionalac Nedžad Sinanović na parketu je proveo 22 minute i 21 sekundu u redovima poražene momčadi. Upisao je jedan poen i to sa linije slobodnih bacanja (1/2) te po jedan skok i asistenciju. Sinanović niti jednom nije pogodio iz igre, a imao je tek jedan pokušaj.

Euroliga, grupa B:

CSKA - Unicaja 77-66Zagreb - ŽalgirisBrose Basket - Panathinaikos

Poredak: CSKA 10 (+1), 2. Unicaja 8 (+1), 3. Panathinaikos 7, 4. Brose Basket 5, 5. Žalgiris 5, 6. Zagreb 4