Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moj lažni ampak, jest, pade Lištica od Maccabija, a Bosna, ponos vas lažnjaka sa 24 posto pobijedi KK Tali ban iz Gornje Maoče, i to u gostima. Nema šta, najbolji ste. U sjedećoj odbojci, naravno.
licemjernost se malo vidi, Široki rastura niz utakmica, porazi Cibonu, ovdje ni riječi na portalu, i onda izgubi od jednog Maccabija, i to kao glavna vijest, sramota!
dije vjest pso krsgujeva u srcu šumadije
Šta se čudite što Hrvati mrze žutoplavu (UN-ovu) zastavu, što zvižde himnoj, navijaju za susjednu državu, gledaju nacionalnu TV susjedne države,.............MUSLIMANI se ponašaju kao Srbi u Jugoslaviji, a znamo kako je završila ta Jugoslavija
That awesome moment kad David Blatt dvije i pol minute prije kraja utakmice zbog zaostatka Širokog od 7 poena s posjedom lopte mora traziti time out i drzati najjacu postavu do kraja susreta. SAMO ŠIROKI!
zasto u ovoj drzavi nemoze biti nista normalno svi pucaju od ljubomore na ova ili one,pitam se zašto sarajevo x nemoze da objavi pobjedu širokog protiv radnickog danas a ovaj poraz od macabia ste objavili ili objavljujte sve ili nista.nek vas je sramota jer medi sve ce da nas zavade široki ponos bih
evo pobijedio Široki Radničkog, di je vijest??? ha? sad samo poraze objavljujete??
Sanjine droljo mala,što se ne javiš?Nemoj da te moram tražit po čaršij!!!!!!!!!!
Sanjine,pa gdje si brate?Kad ćemo na kafu?KK Široki je ponos BiH.
Lištica u srcu! Pushi te ga Sarahlije!
Sanjine kad te sretnem slomit ću ti sve kosti,sram te bilo stoko jedna.
Sanjine prvo nauči da pišeš,znam tko si i gdje živiš.Široki samo naprijed,osvjetlajte obraz BiH košarke.
Sve je to mafija i lopovi iz listice,kakva drzava takvi ljudi, da nisu slucjano ocekivali pobjedu? Nema toga u israelu. Pohapsiti sve treba i pozatvari kladionce bet live wiliams derby premier.
Pogledajte u arhivu ovog bijednog portala, nema nikako izvješća sa utakmice od prošlog kola kada je Hrvatski košarkaški klub Široki dobio Cibonu 84:75! Ni slova o tome! Sve su bliže cenzurama u Kini i Sj. Koreji. Pa se onda pitate kako mediji pale narod i dolazi do ratova... Pamet u glavu moj narode !
j*ben je Makabi, dobro su zavrsili