Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vi skutorima drva cjepate za nadnicu. pogotovo sad kad vam ponovo uvedu vize za bosnu, srbiju, cg i ostala sranja od vaših kvazi država. neznam jesil ti ruski ili turski skutor, al bit će vam jako loše, kad hrvatska uđe u eu. možda tebe neće pogoditi ako živiš u nekoj zapadnoj državi, s tim da posjeduješ njihovu putovnicu, u drugom slučaju bit će ti ići u bosansku ambasadu moljakati za vizu, tvojoj familiji ići u sarajevo po vizu.
@MIKI ? Popusili skutori ? a gdje je Bosna u svoj ovoj prici ? ona ne pusi.. nju benguju... rastavljaju je od ..***CA . Ti si malouman kao i vecnina nas u Sarajevu.. Sve druge komentarisemo, a nas nigdje -.- zato i jesmo najgori narod od sva 3 u ovoj drzavi . Podrska Sirokom sa Alipasina polja , C - Faza ! Siroki,brani i svoje i nase boje ! Bravo momci !
a kako je bosna igrala???di je igrala u mrkonjicu,ist.sarajevu,gorazdu???e moji balijici...toliko ste jadni da da da da mi se....sere na vas!!!!
Koliko ja vidim, vaše kćerke i mame ga pushe našim za 10 KM po Međugorju i na Tromeđi, ali dobro, napredujete, u ratu su to radile za jednu cigaretu.
Jadni ste do bola, i svaki dan ste sve jadniji i jadniji. To dokazuju vaši komentari. Pozdrav zaostalima od naprednih.
Dovedi, mamu, zenu ili sestru da zarade 10 KM!!! :-)
Široki izgubio od Crvene Zvezde u Beogradu, a Bosna od Mladosti iz Mrkonjić grada. Jadnici, imate odj.eb od Hrvata iz Središnje Bosne. Pozz za Široki!
Popusili SKUTORI!!!!!!!!