Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KK Bosnu je unistio onaj smrdo Konakovic novi premijer kantona , sto znaci kanton je slijedeci
Kanton je vec u trecoj ligi...
škola_kalbasi ne samo drugu nego u ode u petu
Bosna bi izgubila od Vrbanjuse RVI
druga liga druga liga smiju im se svi :) A sad adio .........
SDA je uspjela ono sto niko nije: UNISTITI SARAJEVSKI SPORT!!!!. USD Bosna je sinoc umrla. KK Bosna, RK Bosna, OK Bosna su klubovi koji su uvijek igrali vise nego znacajnu ulogu u bivsoj drzavi kada je sport bio destet puta jaci nego danas. KK Bosna je pokorila Evropu a SDA sa Dinom KOnakovicem je pokopala KK Bosnu. Gdje su sad oni smradovi sto velicaju SDA i njihovu politiku???? Bitno je samo jedno da se Izetbegovici, Zvizidici i Campare nalaze svugdje pa i kad otvorite Argetu iz nje ce neko od njih iskociti.
aferim !!!
Prvak Evrope ***te , kako Sarajevo moze dopustit ovako nesta, i nek nam je Konakovic u savezu sad ....
http://youtu.be/qbps59mrpAM Valja ce nekad neko normalan doci na ovu vlast i nasa Bosna ce valja nekad biti prvak.Majku vam politicarsku sta uradiste od ponosa grada.
A ja svo vrijeme trubim kako su na lopovski način i došli do ove lige... preskočili A1 ligu, bili treći u raspucavanju A2 lige, pa se izmislila još jedna utakmica da bi oni kao treći kao ušli u A1 i tako onda imali pravo da preuzmu ime i tako.. ovo nije BOSNA, ovo je nešto drugo.. i dok je Konakovića i sličnih i onakvih Mahmutovića p osavezima neće ići..
Kifla nam razvali voljeni klub.
Gdje je danas sakrio SDAovski seljacki kriminalac Nihad Imamovic(to je onaj sto lici n arevizore Grasa,samo mu plavu sulju nabacit),koji je unistio Bosnu?Vjerovatno daje politicke savjete svom tadasnjem saradniku,i najgorem igracu koji je ikada igrao za Bosnu Dini Konakovicu,kojem je u medjuvremenu SDA kupila i FAkultet,jer je funkcio direktora KK Bosna obnasao sa srednjom skolom,sto je naravno moguce,samo ako dolazite iz kriminalne SDA.
Ja tuge... Nekadasnji prvak a danas iz prve lige ispada.
Hej sta joj Dino uradi cccccc, sram da ga bude, zanima me jel bio na utakmici danas pa da vidi jad i cemer od kluba. Zanima me sad kako ce Dino vodit kanton kad ni KK nije mogao. Hvala!.!
Cekaj, opstase neke skrnave Igokee i Siroki al eto za Bosnu se nije moglo naci jakog sponzora? Bruka.
Igokea i Siroki su klubovi miljenici Milorada Dodika i Dragana Covica. U suprotnom, tesko da bi ti gradovi imali KK u entitetskom rangu, o ABA ligi i da ne govorimo. Koje je to igrace proizvela Igokea pa je rentabilna? Koliko kosta karta za njihove utakmice, 30 eura? Ne kazem da je to model po kojem trebamo voditi klubove, ali mi je besmisleno da klub kakav je Bosna propadne, a ovi su lafo prosperitetni i rentabilni.
Čim to podržava čaršija ne može to dugog vijeka trajat'
i onaj harun majmun u talu s konakovicem ce raz*** ovo talentovanih igraca sto imamo, vec su nurkica od***