Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZEKO BOSANAC ❤
Bravo Zeki ali bravo i za Edina Avdica kako samo covjek zna da najezi covjeka.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zek danas suterski los, ali u odbrani jebeno dobar
komentator šmrche ljudi :D
Šta ako se desi da dvije ili više reprezetacija imaju isti skor,npr.može se desiti sutra da Bosna i Latvija imaju 3-2 ili Bosna,Makedonija i Latvija da imaju 2-3 skor??
odlučite se jel Đedović il Džedović bagro nepismena
ovo je bolje od Kinder Bueno
a ima li sanse da prodjemo ako sutra pobjedimo?
Naši nemaju šanse da idu dalje, čak i ako sutra pobjede Litvu!
pa ima druze sanse , ako makedonija u 14:30 savlada Latviju, a mi Litvaniju u 2.smo krugu. Pozdrav
pa to je fantazija, po njoj nije nužno da sutra latvija izgubi, može i dobiti, onda je važno da mi dobijemo litvaniju sa dobrom koš razlikom, i opet bi bili ispred latvije. nema ništa od toga.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
aaaah eto vidi Bosnje.......Opet su heroji??? de pregledajte sta ste pisali neki dan.....
VRH :D Al' se ismijah na ovo srce (❤) hahahaahahahhaha
kako uz muziku sve mocnije izgleda
Bravo Zeko
zeko je igrac koji se pretvori u hulka kad ima dosta nasih navijaca da nas bodre. napunite bilo koju dvoranu na svijetu i budite sto glasniji a zeko ce vam vratiti duplo. navedite mi jednu tekmu gdje smo imali jaku podrsku a da je zeko odigrao lose? covjek leti, ne igra
Zack ko da je obukao federe a ne patike
Prvo banana Wright a onda Teletovic preko ruke,cini mi se da Teletovic kako ide turnir igra bolje, lik se i trosi dosta bije se sa centrima jer BiH ima tanke centre. Djedovic mi je otkrovenje nije ni cudo sto ga gledaju duze vrijeme celnici OKLAHOMA CITY THUNDER, jedino ne znam bas kako zakucava i i to mada cini mi se da je dobar atleta i tranzicija mu je jaca strana jedino sut malo zeza, slican mi je Nedovicu iz Srbija taj tip igraca. Samo protiv Litvanije mora i Gordic da se probudi i klupa da da maksimum.
eno jos sklanjaju kore od banane :)
Feniks se digao i sprzio nesretne Makedonce :)