Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije ovo nista sta radi Edin Bavcic kad se nadere onih virsli !
Trebali ste nas blagovremeno obavijestiti o toj anketi (ako nisu ovi iz FIBA-e provalili šta se dešava na goal.com-u, pa su se prihinjili), mi bi glasali za Edina Džeka i pobijedio bi, iako igra fudbal.
Konji glupi da nije namjerno htjeo kos dati nebi bio kos godine.
www.balkanske-top-pjevacice.blogspot.com www.smjesne-slike.blogspot.com
Kakve to veze ima s kajmakom?
Jedan je Dusan Kecman :))
OSAM PLATA SE ZA PROSLU GODINU DUGUJE HANDZICU BRACO I SEST KIRIJA DA LI JE TO UPRAVA KOJA NAS JE SPASILA NAJVECEG ZLA-MIRZE, KOJI NAS JE DO DRUGOG MJESTA DOVEO???
samo da je on ovo namjerno uradio bilo bi super...frajer mislio da je izasla...
pored onako zivotinjskih dunk-ova, poena iz gotvo nemogucih situacija koji su ujedno i game winneri, kos godine bude slucajnost u tamo nekoj beznacajnoj utakmici... nemos vjerovati
Pusim vam racku svima