Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glupljih komentara od ovog \"Sta je\" nisam cuo... Koju si ti jadnice gledao Euroligu??? Ti ne poznajes elementarna pravila igre... A Babic nema veze sa kosarkom i sudija i komentator... Podsjecanja radi, najbolji sin svih vremena Bosne, dvorana nosi ime po njemu, vjerovali ili ne je rodjeni Tuzlak. U ekipi nemate niti jednog momka iz Sarajeva i tu vam se treba odati priznanje, bas kao i Zadru koji vas je naderao 50 razlike... Dita dobila ne dobila je moralni pobjednik. Nasi igraci igraju u euroligasima, a vas - Edin Bavcic, ne mogu se prodati ni u tursko ljetovaliste Kepez.
Sramotni komentari iz Sarajeva. Gdje je objektivnost... Sad me i ne cudi sto vas niko ne moze smisliti. Malo ste dobili tehnickih sta ste sve radili... Onaj ko ima dvije ciste u glavi zna da je rijec o kradji. A nemojte se ljutiti kada navijaci pljunu onog Volcinu ili Sehovica. Gospodinu Ikonicu svaka cast, jedini je sacuvao sportsko dostojanstvo...
Iz Sarajeva sam i navijac Bosne.... Ali danas sam navijao za Slobodu. Iskreno, draze bi mi bilo da Sloboda ode u NLB ligu nego Široki ili Igokea. Ne zbog njihove geografske lokacije, vec zabog cinjenice da je Sloboda klub sa tradicijom... Tuzla je kosarkaski grad. Igokea i Široki su mi nekako na silu klubovi. Eto Široki je bio u NLB ligi i osramotio se maestralno. A gdje bi Igokea igrala utakmice?
jadi druze koliko ti volja, serem ti se na tvoje sarajevo!
Prvo, komentator nije iz Sa, lik koji je radio za rtrs pa je dosao kad su formirali BHT, cini mi se da je iz Banjaluke. Ako pratis NLB ligu ili Euroligu vidjet ces da je ova \"gruba\" igra sasvim normala i da se tako igra odbrana u savremenoj kosarci. Mislim da ce se ipak igrati treca utakmica u Sa... tuzlaisamotu...Jadu jedan! Zao mi te fakat!
Bosna jeste bolja ekipa, i u tz ce mozda dobiti tekmu..nije to sporno.. sporna je grubost domacih igraca, a sudije to dozvolile.. a komentator je no coment!!! Normalno je da gaji simpatije prema ASA jer je i on is Sa..al brate lik samo sto nije zaplako..Jel treba klocu objasnjavat da je na drzavnom tv, a ne na rtvsa ili hayatu. No coment Sportski pozz iz Tz uz moje predvidjanje da ce Bosna vjerovatno dobiti i drugu tekmu jer ocekujem da su ditasi pali u samopouzdanju
upravo zbog ovoga ja ne dozivljavam Sarajevo kao glavni grad niti zemlju u kojoj zivim jer je ona izgleda samo Sarajevo! Tuzla i TK u srcu, Sarajevo i Sarajevska BH u ku***!
Čestitke Bosni na \"zasluženoj\" pobjedi.
ovo se bilježi 88:86 ostalo mozete forumat\' buahahahahahahah
Ma sad bih volio da vam oderemo guzov e u Tuzli!!! Cig ani jedni! Mi vam krivi sto ste nakon vodstva od 23 razlike izgubili!
Ovo je gore izrezirano nego eurovizija
Ja ne znam sta si ti gledao drug! Vodili su 23 razlike razlike, Bosna je imala i tehnickih gresaka od sudija. Nismo vam mi krivi sto ste prosuli toliku prednost. A bolji ste bili i bas ste nas razvalili, ali neiskustvo je presudilo. Steta sto se nismo u finalu sreli.
misu mogli ukrasti 23 poena prednosti nikako
Sramotno ponasanje igraca Bosne...pa u jednom trenutku ono nije bio basket vec boks j judo domacih igraca... a sudije dozvolile, katastrofa.. Sramota, da je bilo pravde Dita bi ono dobila