Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlicna ekipa,moraju se psihički ustabilit,naglo padnu u igri
zeko izgubio pasos postenom pronalazacu slijedi nagrada
@fini neki mo: Aco nije nista u hrvatskoj napravio? a sta kazes na proslogodisnje 3. mjesto sa cedevitom na final fouru Eurokupa u trevisu? momci su igrali tako da ih je bilo uzivancija gledati skoro svaku utakmicu.. baš kao i bosnu sada koja će se dizati iz utakmice u utakmicu...
Cuj d-e-b-i-l-a nije prebolio poraz od Gruzije, pa sto si dozvolio da ti se ponovi infrakt zavrsnica kao sa Latvijom, sto nisi trazio od igraca da igraju bolju odbranu, a ne da svaku 1. cetvrtinu gubimo sa 15-20 razlike, u-b-ij se.
imal prijenos?
Tebe je briga , evo sam te istjerao iz cipela ! Da te nije briga , ti nebi citao ! I jos nesto pogadja te sto rekoh surovu istinu , balje \"operisani \" ste od sporta ,ali da ste samo od sprta no pola muke !
koga bolan boli briga sta ti mislis.
Ma nema nista od toga , vi ste za sjedecu odbojku ,kakvo Europsko crno prvenstvo i ako odete, tamo ce ostale ekipe popravljati na vama kos razliku , ali nadam se da ce te ostati kuci !
aco trica je nako, iskreno osrednji trener. u hrvatskoj nikad nista nije napravio osim sto je u svakoj ekipi forsiro amere, al valjda za boljeg nema uslova;. grupa nam je srecom shega shala pa ce mo se plasirati na to prvenstvo. do tada treba vidit sta ce bit i kako ce. ove do sad pobjede su nad relativnim autsajderima; gruzija vec godinama nije losa, nije sramota od njih izgubit.
ACO TRICA DOZIVOTNI SELEKTOR REPREZENTACIJE BOSNE I HERCEGOVINE
hocemo na euro