Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad slusas ili citas izjave Josipa Pandže tek vidis zasto je on najbolji trener u drzavi. Toliko smirenosti, relanog stanja i strpljenja u njemu. On nije samo trener, on je i psiholog u ovoj ekipi, da ne kazem prijatelj sa djecom. To je jedini recept za uspjeh, zato je i postigao sto je postigao.
Moj Sani, Musa i ostali, samo polako , sabura, nemojte molim vas padati pod nasu seljacku politiku "morate osvojiti inace cemo vas pljuvati". Vi ste trenutno svijetlo nase kosarke i hvala vam za sve sto ste do sada uradili. Zelim vam mnogo sportske srece i pobjeda, ali prvenstveno pameti i sabura!
Smatram da su već pod pritiskom, da preuzimaju na sebe veliku odgovornost i da se previše nerviraju. Želimo ih dovesti u fazu u kojoj će uživati u košarci, kao što je bilo na Evropskom prvenstvu. Ne odgovaraju nam napetost i opterećenje. Košarkaši imaju prevelika očekivanja, zbog sebe i zbog javnosti. Premladi su da od ovog prave životnu šansu. Ako ovo SP ne bude pitanje života i smrti, možemo pokazati mnogo". Ovo je mozda jedna od najboljih izjava u bh sportu i ako Pandza zaista radi na tome da popravi gore navedeno svaka mu cast
Sretno! :)
A pogle onog zadnjeg..nema glave :D
Kad vas vidim takve mlade onda ima i za reprezentacije nade. Sretno dečki!
Ova djeca imaju prevelik pritisak javnosti, nadajmo se da ce izaci sve na dobro ! Sretno
Sretno momci, svi u Skenderiju!!!