Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Analize,pracenje izostanaka igraca,eventualne saradnje klubova,sve potpuno besplatno...pridruzite se nasoj brzorastucoj zajednici. https://www.facebook.com/WorldwideBet-322252394644936/
sasvim solidna partija bitno je da igra i da ucestvuje u igri za tim
Slab procenat suta
Ja samo ne mogu shvatiti jednu stvar, da li se Mirza namjerno sakriva u nekim situacijama da ne bi primio loptu ili je on onako inertan u nekim utakmicama?
Ocito ne razumijes kretnju igraca bez lopte
@drug_lenjin Ja ga mogu poznat po dresu i sorcu jer on jedini nosi broj manju garnituru ili mu je takva gradja tijela. A sinoc nije imao prilikilu ker je bio non stop neko u njega i pucali su drugi i nosu mu dodavali. Tako da poene koje je dao je sam ozborio. Pogotovo ono zakucavanje. Steta kogao je jos jedan kos da mu nije ispala.