Velić ili Parežanin?
0
Okršaj bh. predstavnika na Pecari
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KK BOSNA 4EVER LISTICA..........NEVER!!!!!!
e majstore prica ti je nidje veze
Nemojte ljudi tako! Nihad je Bosna Mi ako Bosnu volimo, onda moramo i da volimo i Nihada. Ipak je to njegov privatni klub za pranje novca. Koliko Nihad god bio loš čovjek, kriminalac i lopov, on je uspio od Bosne napraviti ono što se nije od nje napravilo ni u ratu. I krv svoju za Nihadovu boju, Nihade šampione, šampione... Hajmo raja puniti dvoranu i nabaciti transparente: - I U GROB S TOBOM NIHADE - I KRV SVOJU ZA NIHADOVU BOJU - NIHAD ŠAMPION - KK NIHAD ASA PRVACI - DOBRODOŠLI U NIHADOV PAKAO - VJEČNO SMO UZ TE NIHADE - NE DAJ SE NIHADE!!!
Poderacemo vas na Pecariiiiiiiiiiiiiii BOSNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA for ever
14. Bosna ASA BHT 17 3 14 1141:1335 20 1. Cibona 17 14 3 1347:1140 31 A čuo sam da i igrači i uprava dosta zarađuju.Yebem im paraplegičarsko parazitsku mater. Čuo sam da im se u svlačionicama podmladak miluje penisima.Možda bi u ženskoj regionalnoj ligi bili bar na 13-tom mjestu.Yebem im p-edersku mater.