Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JA popusi ga
Fakat ljudi treba ignorisat ovog ZENICU. Al' definitivno! Njega hrane reakcije na njegove debilne komentare. Nije vise ni vazno jel' on stvarno iz Zenice ili nije (mada mislim da nije i da mu je cilj izazvati mrznju izmedju SA i ZE). PLS IGNORE! Sa druge strane molim Sarajlije da ne vrijedjaju Zenicu i Zenicane: ima tamo strasno dobrih ljudi. A sto je najvaznije, velike su patriote i Bosna im je na srcu. Pozdrav svim Bosancima!
Nek se siri ljubav Nek se radja rad Neka svako djete mrzi glavni grad GAZI GAZI PITARE MRZIM VAS IZ DNA DUSE
Nije onaj jadnik iz Zenice kriv štp je glup i izkompleksiran. Po svoj prilici oko i u Zenici ima nekih podzemnih voda koje utiču na mozak pojedinih tamo. (žalosno ali ima ih dosta) A i namjerno kazem za vode oko Zenice, jer što bi oni rekli možda je ovaj rundov od Zenice.
srbi opet zakuhavaju izmedju bosnjaka (sa-ze i sl.). pa dokle vise. procitani steeeee
GLUPSONU IDI MUZI KRAVE I OVCE NA VLASIC
DABOGDA IZGOBILI PICKE PITARSKE
Zenica je glup!!!!
Zenico podudlaj ga Sarajlijama.
NAPRED ZVEZDO GAZI PITARE
to se zove OLIMPIJSKI grad, a ne olimspiski. OLIMPIJSKI. ti očigledno nisi iz olimpijskog grada?
prepale se pickeeeeeee
nije igrac crvene zvezde vec partizana
EEEE treba se imati dozvola doci u sveti olimspiski grad cuj koda se u njega samo tako moze dolaziti. A sta bi sa onim igracem Crvene Zvezde sa onom tetovazom njemu nisu jalde dozvolili da dode.
AHAHAHAHA nece ih nesto Sarajevo hehe!