Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bogami selmice nisi bila kod mene...omoto bih te
ma nije bosanki, isto je sa i hrvatskim, engleskim, americkim, sta ce te kada ste bijelci :)
sto selma, nije ti dovoljan bosanski k?
Eh kada bi bosanci imali ovolikog kao sto ga on ili bilo koji crnac mmmm
Dopune za mob preko fb http://www.facebook.com/home.php?#/group.php?gid=266052309755&ref=mf
jao,sto ima simpa tijeloooo!
e da sam ja bar bila ta sretnica :)))
normalno da ne fali nista...samo kazem, ako se po portalu povlace grudi i vagine, onda valjda i penis ne bi trebao biti izopcen... :DD nije nikome problem naci sliku gole zene niti golog muskarca bilo gdje na internetu, problem je u politici portala koja promovise sovinizam i neravnopravnost, te tretiranje pripadnica samo jednog spola kao seksualnih objekata... zadnji put kad sam provjerila, sa-x nije bio deklarisan kao iskljucivo muski portal...
Ma u cemu je problem,slikao se gol,poslao sliku djevojci i sad se svi snebdivaju!Stvarno je zgodan a ima i sta pokazati!!!
ne treba njega biti sram nista, jer je to radio za PRIVATNE svrhe, vec onih koji vire tamo gdje ih niko nije pozvao. Cisto seljacki!
Hahaha...pa dama hoce da pari oci malo...sta fali...
evo duso ovdje fotkica, vidi koliki mu je :) http://www.worldstarhiphop.com/videos/video.php?v=wshh1xfnQr8n1n9hmRI9
da se neka cura slikala gola, objavili bi galeriju velikih fotografija... kad ce ovaj portal prestati biti sovinisticki i poceti paziti na ravnopravnost spolova? drugo, kad vec pisete clanak, ili kopirate, mogli bi se malo raspitati i bar napisati potpuno ime osobe o kojoj pisete... a Greg je mmmm :)))