Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne gumo da vjerujem da još niste objavili vijest da je Nurkić odigr'o najbolju tekmu do sad za Denver i postig'o 8 poena i 12 skokova. Fakat ste ono karanane od spor'ske redakcije. Ne žemo to valjat' čim to navija za maleno!
bosanski gigant samo tako juka sa njim i teletovicem kad su u formi mozemo pobjediti bilo koga u europi
Zar on nije povrijeđen. Svaka cast na učinku, ali pokazao si se ti da si mazlum od čovjeka.
Bio povrijeđen, BIO!
Bravo Jusko,samo deriii.
Ako se, autoru teksta, vec bavis sportskim novinarstvom, pa makar bio priucen u ovom zanatu, onda bi morao znati sta u NBA znaci 15 skokova, hej 15 skokova??? To je kod tebe, je li, tek usput navedeno. Dakle, kod nas je sve otislo u p. materinu. a novinarstvo se srozalo na grane kojim dominiraju amatercine, neznalice i sportske analfabete..
@FNM Drugoj tekmi drug. U prvoj prime dvije noci je im'o cini mi se 2 poena I 7-8 skokova.
9 skokova @vipla
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Apetiti nam rastu - kad se sudare dva titana Mirza i Jusuf... Još kad dodamo Đedovića, Gordića, Stipanovića, Kikana...Ljudi ne praštamo ništa osim barem 1/4 finala na Evropskom...Nemojte zeznut
Ako je sigurno imao 15 skokova u svom drugom nastupu u NBA to je.i vise nego fantasticno
Wow za 15 minuta 15 skokova to je zaista impresivno i za mnogo iskusnije igrace..svaka cast za za Nurkica..
Bravo Nurkiću, naša reprezentacija je sigurno dobila još jednog velikog igrača poput Mirze.