Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nurkić poslao Kobe-a po ćevape :)
Kobe Bryant und toj utakmici imao Triple Double, tako da.. Svaka cast Nurki..treba mu samo vise minutaze, ali doci ce i to!
Samo jos da hoce igrat za repku.....
tipicna bosanska prica, svuda u svijetu uspjesan, samo kod nas nista. svaka cast momcino!
Juka je pri rođenju bio duplo veci od Kobe-a, a i po zavrsetku karijere ce biti duplo veca legenda.
BRAVO MAJSTOREEEEEEE
Ma bravo Jusufe, samo gazi!
Nurkic ce igrati na EP2015, u to sam siguran! :)
Steta je sto ga je neko okrenuo protiv repke , u repku se dolazi igrat za raju ne za nake privatne furke , tako bi trebo razmisljat . Sa njim bi prosli u drugi krug lako on i Stipanovic Mirza Djedovic Kikanovic Gordic Sutalo itd jako dobar tim, al ne bi bili BiH kad to ne bi s***.
...da ovako pisete o svakom sportisti kao o ovom slozio bi se,ali bosna ima puno uspjesnijih sportista od od ovog o kojem nam probijate usi svaki dan,evo primjera; ja sam sportista vec dvije decenije i igram sjedecu odbojku (svi mi znamo sta je sjedeca odbojka u svijetu,to je u stvari najuspjesniji kolektiv u bosni,mislim na reprezentaciju),osvojila je sve i osvaja i dalje...da njima posvetite 10% medijskog prostora kao gore navedenim bilo bi ok...hvala !
Samke,problem je sto je kosarka medju najpopulurnijim sportovima u svijetu,narocito NBA gdje je najveca gledanost.Pratimo i odbojku,ne brini :)
Teletović. Nurkić, Đedović, ...Bariša Krasić :)
Dobar je Jusuf, stalno briljira i stalno mu ekipa gubi. Makar je ovaj put dupliro standardnih osam poena.
jel bitniji nurkic sa jedne ili mahmutovic i konakovic sa druge strane. da imaju imalo obraza povukli bi se. jer nurkic kaze da nece igrati dok su njih dvojica tu. jer nije vazno ko je kriv, njih dvojica su nebitni a nurkic je vrlo vazan.
Ne igra niko za njih dvojicu, vec za reprenzetaciju. Kakve je reultate mahmutovic postigao, jel to mozda igrao na terenu. Nurkic je NBA igrac prema tome bitniji je 1000 puta od bilo koga iz administracije. Sto Konakovic nije bio vrhunski kosarkas, ili Mahmutovic. Govorimo o kosarci, kakve oni imaju reference u tom sportu. Moze se naci stotine boljih od mahmutovica, al nurkic je biser.
Ne volim ni ja Konakovića, odvratan je i gura se u svaki shupak.No Bosnu volim, Juka uz tebe smo, znam da si sin bosanski.
Kad promjenis odluku i kazes da ces igrat za repku onda cu te gotivit, do tad si izdajnik svog naroda, smece od covjeka...
Jest da nije naš ali dobro igra ovaj dečko...Seronja !!!
e moj konakoviću stručnjaku svjetski ha ha ha !!!!!!
kako je odigrao odbranu na Bryant-u :D .. Svaka cast !