Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koji je gospodin ovaj mirko novosel svaka cast
šta ti ba znaš?!?! KONJU G. L. U. P. I.I.I.I.I.I.!!!! HAJ M.R.Š. ODAVDE!!!
haveru ti dvije ciste nemas sto se tice kosarke pogotovo nba lige... nba ligu pratim 15 godina i upoznat sam jako dobro u nacin igre i u adaptaciju evropskih kosarkasa.. taletovic je na dobrom putu skoro da ispunjava upravo ono za sto je doveden u brooklyn netse dakle 6-ti, 7-mi covjek ukoliko bude imao konstantan ucinak oko 10 koseva uz 5 skokova i par asistencija u 15-tak min igre on je sebi osigurao karijeru u nba ligi u narednih 5,6 sezona ukoliko ne bude imao problema sa povredama... dakle sa tim ucinkom on opstaje u ligi uz solidnu platu od 3-5 miliona godisnje....ubleho znas li ti sta znaci dospjeti u nba ligu a uz to uspjeti da te drze u roosteru 5,6, sezona???
Pa j.bt.e, izdr.ka.j više, dođi do sebe, kad očito nemaš do koga drugog, smiri malo te se.x.ualne frustracije
amerigo hama konju, kako da da vise koseva kad sjedi na klupi. Budi realan i reci za ono dobijeno da iskoristi 100% i to pod pritiskom, pa jebiga budi malo realan. Dami je da tebe vidim kad te neko sutne za kratko vrijeme sta moupores da uradis tupogvac jedan zatucani.
Sve si reko i meni se cini da iako malo minutaze od toga naprav 110%. Grande Mirza
ljudi moji da vidim koliko pratite kosarku ....toliko hvalite mirzu svaka cast jest zvijer ali u euroligi i evropskoj koarci ali u nba je rinaka da izvinete los je il se nije adaptiro jos il je glup...sto glup jer ne shvacca ni jednu akciju ne zna lopte ufatit kad mu crncuga posalje ako ste pratili njgove utakmice tokom noci ko ja vidjeli bi o cemu se....dalje Vi klix.ba ne mozete tako pisati vijesti o nekom samo cujete dao 7 koseva i solidna igra gdje to solidna igra???to je lose tako i ostale vijesti ne pratite nista samo cujete od drugih medija i proslijedite to je jako neprofesijonalno srami te se.....Pratite malo navece Mirzu pa ce te vidjet kakav je i kad ulazi u igru tek kad vode 20 ili gube 20 razlike Netsi.......pozzz
NEK JE MIRZA SESTRU UVALIO U ELKTRICNU DISTRIBUCIJU U JABLANICI ,PREKO NEKE PREMIJERA
preuzeto sa NBA.com nakon utakmice Brooklyn Nets-a protiv Miami Heat-a: ROOKIE WATCH: Mirza Teletovic didn't see action until the outcome was mostly decided, but still registered seven points and six rebounds. sve je bolji i bolji
kakvo divno prezime,kao da je sa gulasa pobjegao hihihih
kakav drazen,nas Mirza bolji 5x
hahaha, pa najbolje mu je onda da nikako ne igra i da se dobro uzeli kosarke do evropskog prvenstva. svasta!
SVAKO POREDJENJE SA "ZLATNIM DECKIMA", A NAROCITO DRAZENOM JE PITANJE NEUKUSA I LOSEG KUCNOG ODGOJA. UZ SVO POSTOVANJE PREMA GOSP. TELETOVICU.
samo sto je Drazen bio 100 puta bolji
E moj Emire koga ti sve nazivas gospodinom, a mozda se samo zahebavas? Cojek ogulio Cibonu u svije vrijeme, imo srece pa imo nenormalno dobru generaciju da vodi kao trener i kluba i repkke ex_yu, inace cojek foler klasicni, cuj on gospodin :( Moramo priznat iskomplexirana smo nacija, nama dilber dodje iz ZG odma gospodin. Pitaj ljude u Zg o Novoselu sta misle i znaju. Joj kako ce mo se nasukat na Evropskom....
novosel i aco trica dva promasena slucaja na celu BH reprezentacije. Ponavljam se, al sta cu kad mi shebashe merak za kosarku, samo Sabe bi bio gore rijesenje od ovog dvojca.