Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepo je vidjeti da Novosel već gleda s kojom se grupom ukrštamo. A imamo tešku grupu i naporan turnir. Ako ne budemo imali dovoljno igrača, nema šanse da se izdrži. Bilo bi dobro da nam je Novisel rekao koga još, osim Nurkića, ima u planu.
Mirko Novosel je Aleksandru i pokojnom Draženu drugi otac, naravno prvi i biološki je Jovan Petrović!On ih je obojicu doveo iz Šibenika u Cibonu,oni njemu duguju najviše za svoje sportske karijere.Naravno Novosel je i isprao mozak njihovom ocu Jovanu u ljeto 1991 pa su oni tako ostali u Hrvatskoj i igrali odnosno igrao (samo Dražen jer je Aleksandar 1990 završio karijeru).Čak 5 Srba je igralo za Hrvatsku na OI 1992 uz Dražena,to su Komazec,Cvjetičanin,Vranković i Alanović.Opšte je poznato da su Aleksandar Petrović i Dejan Bodiroga rođaci drugo koljeno,jer Aleksandrov djed i i Bodirogina baka su brat i sestra!!
kad bi Klix objavljivao svaku Poskokovu laz i nebulozu kako bi tek onda jadan portal bili
Ovdje smo jeli ćevape http://www.facebook.com/brickcafe Pozz
Mirko, najbitnije je s kim cemo igrat\' u finalu. Mani se price o ovim preliminarnim grupama.
Kako bi rado podojila citavoj svojoj reprezentaciji, a posebno crncu zna se...
Niste ni prenijeli ovu vijest: ISLAMSKI FAŠISTI KAMENOVALI AUTOBUS SA NAVIJAČIMA U KONJICU Pri povratsku sa prvenstvene utakmice nogometne BH Telecom Premier lige BiH autobus sa navijačima HŠK \'\'Zrinjski\'\', te nekoliko kombija i osobnih automobila, nepoznate osobe kamenovale su u središtu Konjica. Kada su autobus i vozila usporili na semaforu nepoznate osobe zasule su ih kamenjem pri čemu su oštećeni prozori na autobusima i vozilima. Također doznajemo kako je nepoznata osoba automobilom udarila dvojicu navijača koji su nakon kamenovanja izašli iz vozila, nakon čega se vozač udaljio u nepoznatom smjeru.
Izdominiracemo ovu grupu, previse smo jaki!
Ne vjerujem da ce Mirza igrati. Bas sam neki dan ovdje u cevabdzinici Stari Grad u Astoriji pricao s njim, dosao na cevape sa zenom i djecom, i rece mi da cisto sumnja da ce ga Avery Johnson i Netsi pustiti da bude na pripremama i na EP u Sloveniji zbog ljetne lige i osiguranja. Rece da nas savez nema tolike pare da bi platio polisu Prokorovu. Tako da raja nemojte se puno nadati za EP.