Sukob na NBA utakmici
0

VIDEO / "Novi" način kako se riješiti braniča

Totalsport
U noći s ponedjeljka na utorak košarkaši Dallas Mavericksa razbili su Sacramento Kingse u svojoj dvorani 119-96. Manji incident na utakmici dogodio se tri i po minute prije kraja prvog poluvremena kada je centar Kingsa DeMarcus Cousins udario O. J. Maya po mjestu gdje muški rod najviše boli.

Ovakav potez Cousinsa posljedica je Dallasove serije s kraja prve i početka druge četvrtine 29-2. Cousins se s Mayom borio za poziciju nedaleko od koša, te ga je, kako bi ga se "riješio", kratkim zamahom ruke udario u međunožje, nakon čega je krilni igrač Mavericksa ostao šokiran podlim potezom. Verbalni obračun nastavio se i na drugoj strani parketa, kada su sudije odlučile da ga prekinu davanjem tehničke greške obojici.

Cousins je nakon susreta tvrdio da ga nije namjerno udario, a Mayo tu priču ipak nije "kupio".

"Čovječe, bio sam jako ljut. Šta navede čovjeka na takvo nešto? On je talentovan igrač i ima veliku šansu postati All-Star igrač, ali imam osjećaj kao da to ne želi. Iskreno, mislim da on ima psihičkih problema. Nezreo je. Nadam se za njegovo dobro da će ubrzo doći zdravom razumu", rekao je nakon utakmice Mayo.

NBA