Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast. Drazen je bio igracka i ljudska velicina. Ovi danasnji igraci, pogotovo sa ovih prostora su male mace za pokojnog Drazena. hoopsuniverse.net
Dražen,najveći evropski košarkaš svih vremena,sportaš koji bi trebao biti uzor svim mladim generacijama i svim budućim generacijama bez obzira o kojem se sportu radi.
...u svakoj utakmici
\"U prosjeku postizao preko 20 koseva\" nam je uciteljica rekla da je prosjek nesto drugo
Želite da zaradite novac, ali ne želite ići na razgovore? Želite slobodu, ali Vam je potreban stabilan prihod? Želite ostati kući, a da Vam ne izostane zarada? Onda Vam je ovaj posao odgovarajući. Bez ulaganja novca, sa dnevno 3-4 sata rada možete zaraditi 50-200$ sedmično. Ako imate više vremena, onda i više. Šta Vam je potrebno: računar, internet, minimalno znanje rada na računaru, ostalo je već do Vas i Vašeg rada. Nije MLM. Za više informacija javite se na e-mail: [email protected]
@fini neki mo.. potpuno si u pravu za Kukoča, također košarkaški genije. Samo,zbog Draženove prerane smrti nikad nećemo znati što je sve taj čovjek još mogao napraviti u najjačoj ligi svijeta,a znajući njegov karakter samo nebo bi bilo granica. ne razumijem zašto se dovode u pitanje (@Boss - mlad,povodljiv) Draženove ljudske osobine? Dražen je sa svojih 15-16 godina bio zreliji od mase danas tridesetogodišnjaka. Zbog toga je i bio ono o čemu če se pričati još godinama.
svaka cast drazenu; ali Kukoc je po meni bio tehnicki i alround bolji igrac od Drazena, ponavljav Drazen je bio genije, ali Kuki je po meni bio veci. A decko nije volijo ni da se previse ofira u javnosti. (jedino ga prc.alo sto nije bio do moljub).
vam je \"psaobraćajna\"
Igračina je bio Dražen...ali kao čovjek...hmmm...možda je bio mlad i povodljiv...ali kao čovjek me nije impresionirao...ali kao košarkaš je bio jako dobar... ;) Pokoj mu duši :) Mirza Delibašić Kinđe
Svaka cast, hvale vrijedan sportski i ljudski potez. Bravo!
osim sto si veliki domoljub bio si i odlican igrac..steta sto si nas rano napustio..pocivao u miru bozjem
Cast Delibasicu,Divcu,Kukocu i ostalim sve sam ih imao prilike gledati ali Petrovic je najbolji igrac ex-yu svih vremena. Steta sto je rano poginuo mogao se cak proslaviti i u NBA sa kojom titulom.
u prosjeku u svakoj utakmici :)