Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Mirza, izdanak Željine škole :)
Bravo Mirza :D Napokon jedan nas u NBA :D Svaka cast!
Sad kad pređe u NBA , hrvati će kostantovati da je Mirza bosanac hrvatskog porijekla, jer mu je navodno djed Muhamed inače iz Varaždina.. Kao šlag na tortu bi mogla uslijediti da je Jordan išao zajedno u školu sa Pervanom ili slično.. :))
Jassa prvo ti sam unosis nacionalizam, iste sam vjere i nacionalnosti kao i Mirza i to nema nikakve veze s ovim komentarisem o igracu kao i svakom drtugom, ja govorim o realnosti u kojoj tele nece moci meda u Nba, jer je previse spor, oslanja se previse na igru za 3 poena, i post igra mu je 0, ima onaj okret (roling) davno prokuzen, drugo Netsi bi ga doveli samo radi Cap Space jer im ne ostaje love poslije derona i howarda da dovedu neke kvalitetnije igrace (nemoj me molim te uciti sta je to) U najboljem slucaju tele moze biti igrac kao Fry, cetvroka s dobrim sutom za 3 da rasiri parket za howarda kao sto je to radio Rashard Lewis par godina ranije u Orlandu.. U ostalom u zadnjih 10 godina, ne znam da je bio igrac koji igrao na istom nivou u Nba nakon sto je proveo u evropi 4 il 5 sezona, osim Scole eto.. Tele bi mogao imati od 8 do 10 poena po utakmici u najboljem slucaju...
Mirza nije centar !!!
lbj@ vidi se da se razumijes u kosarku,ako ti nije pun cap space(vjerujem da ne znas ni sta to znaci) ne znaci da nemas maksimalan broj igraca i popunjene sve pozicije,a da ga porede sa Howardom je smijesno,nama Bosancima je on vazniji od Howarda zato se vise spominje,naravno da je Howard vrijedniji igrac i sve to,ali doci ovdje i naglasavati to hejterski uz neznanje zaista ne ide,i puna vas je drzava takvih zavidnih,pretpostavljam da ti i Mirza niste iste nacionalnosti pa stoga ovaj komentar,no ljubomora je vjerujem gadna,tako svi kazu,stoga mani se corava posla i nba-a,a pogotovo tih nekih delikatnih dijelova u nba-u kao sto je salary cap ili bilo sta drugo jer otrovan i zatupljen mozak to ne moze shvatiti :)
Ne ide da stavljate Howarda i Mirzu u istu recenicu hahahaha, njima je samo cilj Howarda dovesti, tele im nece biti od neke pomoci, eno najbolji centar evrope godinama Spliter, pa jedva dobiva minutazu... jedino ga vadi sto Netsi nemaju puno cap space, pa bi mozda igrao malo vise..
Bravo Mirza! Davno si trebao preci u NBA kako igras........... sretno!
Papak i dalje lajka sam sebi
tele jedno
\"Napokon jedan nas u NBA\" ?????????????? Mislis prvi musliman iz BiH? U NBA je prvi bio Danilovic (C-faza A-Polje) negdje sredinom devedesetih, Varda (Gradiska), koji ni minut nije odigrao za Washington, ali je imao ugovor godinu dana i trenirao s timom, Planinic (Citluk) u Netsima, pa evo Radmanovic (Trebinje) koji jos uvijek igra tamo, vec nekih desetak godina.
Moze ti on i na mami i seki igrati poganceru jedan
ovaj lojica može samo u sjedećoj odbojci igrat, kakav nba.
TELE MAJSTORE
ma Tele je beton igrač i čudno je da već do sad nije u NBA-u
svaka čast Mirza :)))