Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj miško ti je na k.k. bosni i njenom putu u ambis zaradio milione. pitaj miškovu desnu ruku u tom poslu - dinu konakovića!
Mirza je naš košarkaški Edin Džeko....
Cuj NJ Nets haha mislite na Brooklyn Nets???
Od ovih ekipa najbolje mu je otici u Netse il Cavalirse, tu bi mogao imati neku minutazu a vjerovatno su play off ekipi u roku 2 sezone, Phoenix od iduce nece moci meda, a u New Yorku ne bi zaigrao... U glavnom statistika u nba mu nece prelaziti 10 poena po utakmici u najboljem slucaju, al bilo bi lijepo gledati jednog naseg kosarkasa u NBA :)
Videćemo šta će biti od svega. Teletović je igrao u najjaćoj evropskoj ligi ACB, u vrhunskoj ekipi, gde je imao odličan tretman, i iskoristio ga na najbolji način. Brojke su već 3 godine jako dobre i ima reputaciju sjajnog strelca i jednog od najboljih igrača na svojoj pоziciji. Upitno je kakav će tretman imati (ako ode) u NBA, više nije tako mlad (27 god.) i dosta je kasno za prilagođavanje načinu igre u NBA. Agent Ražnatović je poznat da sklapa dobre ugovore, a poznat je i da ne vodi brigu o statusu igrača (dobro je da znaju čitaoci u BiH) i osnovno je imt (ima li mene tu). Ako ode u NBA, Mirza će dobro finansijski proći, ali po meni, to nije dobra odluka, i sigurno u Evropi ima boljih opcija.
Mirza majstore, Mirza majstore, Mirza majstore, Mirza maaaajstoreee.... Mirza majstore, Mirza majstore, Mirza majstore, Mirza maaaajstoreee.... Mirza majstore, Mirza majstore, Mirza majstore, Mirza maaaajstoreee....
@TITO Ja koliko znam Mirzu i licno i na sportskom planu, momak je rodjeni Jablanicanin (hercegovac), kao i Lulic i Salihamidzic. MA BRAVO Mirza MAJSTORE
TAKO TO MOMCI IZ TUZLE RADE..KRENUVŠI OD KINDŽETA PA NA DALJE..MIRZA,ZASLUŽIO SI..AFERIM
Mirza,samo nastavi tako
krilo-boli glava