Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma jasta ,onaj da ga ne spominjem dade 10 000 km KS BiH a ovaj Teletovic je morao dati vishe. Barem 15 000. I ja sam ocekivao vishe od ganje.
Slazem se sa tobom markovicu 100 % kolko je doprinio pobjedi protiv litvanije tolko je i uprskao kada smo imali plus 17,moralo je se to pametnije odigrat jer su litvanci bili razbijeni
pa ne igra samo teletovic u reprezentaciji gdje su drugi igraci. On i đedovic su najvise pokazali
Mogao je i na kraju krajeva i morao, ali nije! sram ga bilo :D
E USRA GA TI NENO
koje ovaj markovic nikade nisam cula zanjega
Hajd ti snajko u kuhinju.
stab voljo pojist dat napravim
BAVČIĆA VODAJU RADI REKLAME I MARKETINGA , SUPER REKLAMIRA ONO ONU KOKOŠ OĆES I TI OVAKOOOOO
Slazem se Gospodine Markovicu. Svaka utakmica je od znacaja i pravi strucnjak kao vi i treba da govori upravo tako jer ako se je prihvati cinjenica da je svaka tekma vazna , nema ucinka. Od Teletovica je trebalo uzeti koliko je mogao dati, na zalost i on je ponekad sam protiv svih. Ipak, imamo tim ali nemamo srece jer i drugi su dobri. Svaka cast . Sto se tice Srbije i Hrvatske, dobri su, ali ne kao mi.
dobri su ,ali ne kao vi?????
Da je Markovic osutao pola trica sto je Teletovic pokusao na ovom prvenstvu, BIH bi sad bila prvak Evrope.
Čuj najbolji poslijeratni igrač..smiješno. Odigrao protiv Hrvatske 2 dobre utakmice i to je to, u klubovima gdje je igrao ništa nije napravio. Damir Mršić je bio veći igrač, kapiten Fenerbahčea, nekoliko puta najbolji strijelac prvenstva. Mirzu Teletovića da ne spominjem. Prvi i jedini BH igrač koji je otišao u NBA ligu.
Bavcica za najboljeg "kosarkasa" svih vremena u Bosni :D
Čuj opstanak, ganjaj titulu živ bio, ipak imaš Bavčića u ekipi :D