Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije mi jasno što ne igra Raza Mujanović, je li povrijeđen?
nema od nas go k u. r a c
Teško da cemo Engleze i ovdje uzeti, kamoli u gostima, gdje cemo 99% imati sve 4 poraza. Reprezentacija nikad losija nije bila, da je bar Teletovic koji je jedini prvoklasni nas košarkaš mozda bi mogli nesto, ali ovako tesko. Kad nas Mađarska pobjedi šta ima tu pricat?Jadno.Ne mogu ni gledat utakmice, bez veze se nerviram samo.
najgluplji igrac na svijetu je kenan bajramovic, ne zna lopte uhvaiti, a i glup je, kosarka je igra gdje se igra mozgom....a glup je ali nemamo bolje na zalost...
hocemo,insallah
Samo hrabro moci. Dadnite sve od sebe pa neka bude sta bude. Nemojte nas samo osramotiti. Srecno!
JEL OVO NOVI ŽIRI EMISIJE \"HAYAT TRAŽI ZVIJEZDU\" ?!?!?
Realno nemamo šansi jer su britanci mnogo jači.A pošto ja ne igram jer mi puca k.... za reprezentacijom poraz je izvjestan.
fali za ovim stolom ja mislim jos Ana Babic i to je put do zvijezda. ha h ha ha ah
de ovoga vratite u hayat nije on za ovoga. ne znam kako dođu do ovih funkcija??? gdje bio konkurs za izbor generalnog sekretara KS BiH?? ko su bili jos kandidati? zato naš sport nema perspektivu jer su pogresni ljudi na pogresnim mjestima. sport je za sportaše a nek se harun uhvati mikrofona mozda mu to bolje ide.
Pipo dudlaj ga care!
Haha, po.tu.ri.ce i košarka... Dobar vic, nema šta...
e moj 700 god... nemoj ti nikog vrijedjat... prvo malo pravopis u ruke, pa tek onda te covjek moze ozbiljno shvatit, a ovako si samo gori od navodnog zvalje...
Ovaj Bajramovic je pravi komad govedine... Da nas Bog sacuva na sta smo spali
razvalicemo hin isto ko Madjare insalah