Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliki je lupež Harun Mahmutović, jaran Dine Konakovica zvanog Kifla.
Imamo stranu repku a i dobrog selektora samo da rade pripreme kako treba i imamo ponovo mnogo razloga za radost u BiH, nasi kosarkaski Zmajevi.
strasnu
strasnu
čuj draško albijanić pa lik je mrtvi degen, zar ga se nismo kutarisali
dobar tim uz vrhunskog strucnjaka zao mi je sto aco ne ostade zasluzio je to poslije svega sto je uradio za rep. ali eto ivanovic j jos veci strucnjak samo naprijed momci i selektore!!!
harune ko je tebe tu postavio,ti vodi muzicku produkciju hayat pa sad kosarkaski savez,to samo u bosni moze,dno dna
Svaka cast Ivanovicu, ali trebalo je zadrzati Acu po svaku cijenu. Covjek je zasluzio sve pohvale za ono sto je uradio sa repkom.
Imamo jaku ekipu i ne bi trebalo biti problema u kvalifikacijama. Ne sviđa mi se trend konstantnog naturaliziranja stranih igrača. Svake kvalifikacije, drugi amerikanac, a toliko naše djece igra za druge reprezentaciije. Vidim da su i Zeko i DJ na spisku. Ne znam kako će se uskladiti njih dvojica. Kad nas pogledaš, rekli bi dobra nam je repka, ima i par bosanaca u njoj
dosta nepoznatih ali vidjecemo..ivanovic je dobar trener valjda zna sta radi!
Nisam u toku, šta bi sa Wrightom?
strasnu