Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast Mirzi i za ovaj uspjeh. Ali nekako smo više očekivali od Mirze tamo. Nekako je sve to guzeljanje prosjecnog igraca s klupe. Guz na guz borba. Nema tu igranja 10 sezona da se uhodas. Ili si igračina ili guzeljas. Svi s nasih prostora su uglavnom bili standardniji i vise davali. Drazen, Radja, Divac, ovaj onaj. Za sad im se nije priblizio Mirza. guz guz.
Dok je oni veterana u Brooklyn-u a posebno na Mirzinoj poziciji, tesko da ce dobiti vise od tih 20+ minuta. Jbg, konkurencija ti K.G.
Nema nas puno, al smo dobro raspoređeni ;)
Sad je dilema za koji tim navijati u međusobnim susretima. :P
Za koga si navijao kad su igrali City i Roma u CL? :)
@stu den: kad god igra city protiv njega, al samo nek dzeko trpa golove. @big Ed: za Teletovica gdje god da je u kojoj ekipi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)